najpoželjniji vatreni

Joško Gvardiol okružen najvažnijim ženama u svojem životu pokazao nježnu stranu, prizori će rastopiti njegove obožavateljice!

Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu Šime Zelić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 4 Lorena i Joško Gvardiol - 7 Joško Gvardiol +19 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Galerija

Obitelj Joška Gvardiola okupila se na njegovu dočeku u Novigradu, a on se posebno pobrinuo za najvažnije žene u svojem životu.

Mještani Novigrada brončanom Vatrenom Jošku Gvardiolu organizirali su doček, na kojem se pojavila cijela njegova obitelj.

Pogledaj i ovo Joško i Franka Gvardiol - 2 Njegovo ime svi znaju Znate li tko je ovaj neodoljivi dječak s fotografije? Nakon nogometnog prvenstva u Kataru postao je svjetska senzacija!

Iako je Joško rođen u Zagrebu, iz Novigrada je njegov otac Tihomir, pa je nogometaš ondje provodio djetinjstvo, a ondje žive i njegovi djed i baka.

S bakom je zagrljen pozirao fotografima, a na dočeku je grlio i sestre Franku i Lorenu te majku Sanju, koje su od njegovih obožavatelja dobile i bukete. Njihove nježne obiteljske trenutke pogledajte u galeriji.

Sestre i majka bodrile su Joška i na Svjetskom prvenstvu u Katru, a on nije skrivao koliko mu znači njihova podrška s tribina.

Inače, Joško je tijekom prvenstva postao miljenik žena, a poznato je i da je trenutačno slobodan.

Na dočeku Vatrenih u Zagrebu najviše transparenata imalo je njegovo ime, a od obožavateljica je dobio razne zanimljive ponude.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 +17 Monica Bellucci Celebrity Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro +18 Fani Stipković i Fernando Hierro Celebrity Fani Stipković i legendarni nogometaš otkrili da imaju razlog za slavlje: "Savršen trenutak!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene