postao miljenik!

Žene su poludjele za mladim Vatrenim, a ovo su najbolje poruke koje su mu uputile na spektakularnom dočeku u Zagrebu!

Transparenti na dočeku Vatrenih - 4 Transparenti na dočeku Vatrenih - 4 Matija Habljak/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Transparenti na dočeku Vatrenih - 1 Transparenti na dočeku Vatrenih - 2 Transparenti na dočeku Vatrenih - 3 Transparenti na dočeku Vatrenih - 4 Transparenti na dočeku Vatrenih - 5 Transparenti na dočeku Vatrenih - 6 Transparenti na dočeku Vatrenih - 7 Transparenti na dočeku Vatrenih - 10 Transparenti na dočeku Vatrenih - 9 Transparenti na dočeku Vatrenih - 8 +10 Joško Gvardiol - 2 Galerija

Na spektakularnom dočeku Vatrenih u Zagrebu istaknuli su se transparenti obožavateljica upućeni jednom nogometašu.

Nakon osvojene bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru Vatrenima je u Zagrebu priređen spektakularan doček.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Više od 80 tisuća ljudi okupilo se na Trgu bana Josipa Jelačića, a mnogi obožavatelji nosili su transparente s porukama svojim omiljenim nogometašima.

No nije bilo teško primijetiti kome je bilo upućeno najviše transparenata, i to od obožavateljica. Radi se o 20-godišnjem Jošku Gvardiolu, koji je postao miljenik žena.

Uz klasik "Joško, mi te volimo", obožavateljice su mu nudile i svoje brojeve telefona, a bilo je i raznih drugih ponuda i originalnih ideja. "Joško, kad se misliš javiti?", "Bok Joško, ja sam Marica", "Joško, imam plave oči", "Gvardiol, ministar obrane", još su neki od transparenata koji su se istaknuli, a sve ih pogledajte u galeriji.

Za vrijeme dočeka na društvenim mrežama proširio se i status koji je nogometaš objavio na Facebooku 2015. godine, kada je imao 13.

"Oće ko na trg večeras?" napisao je tada mladi Joško.

"Eto nas, care", "Mislim da ih je dosta došlo", "Svi ćemo", neki su od brojnih odgovora koje je sada dobio od obožavatelja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magic Leon - 3 Magic Leon - 2 Pobjedik Supertalenta, Magic Leon Magic Leon - 6 +27 Magic Leon - 2 Celebrity Prva izjava novog hrvatskog supertalenta: "Želim zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 +26 In Magazin: Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene