Najpoželjniji neženja

Nasmiješeni Joško Gvardiol videom prije utakmice izbezumio obožavateljice: ''Moj budući muž''

Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 3 Igor Kralj/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol +21 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol zaludio je Hrvatsku i svijet, a vijest da je slobodan razveselila je brojne dame diljem svijeta pa su na njegov posljednji videozapis mnoge djevojke izgubile pamet.

Za mlađahnim Joškom Gvardiolom poludjele su žene diljem svijeta, a nogometaš se nije ni nadao takvoj popularnosti koja mu je narasla u samo nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Osim što je sve zadivio nogometnim znanjem i umijećem, Joško je mnoge osvojio i svojim zgodnim izgledom, a vijest da je slobodan posebno je razveselila dame diljem Hrvatske i regije.

Njegov posljednji videozapis bio je pravi okidač za sve djevojke koje ga prate, a Joška je u automobilu snimila prijateljica dok u pozadini svira pjesma Petra Graše ''Fritula''.

Joško se osmjehnuo od uha do uha, a autorica videozapisa dodao je i opis: ''Fritulu, netko?''.

@user777linaaa #gvardiol #hrvatska ♬ original sound - 🌻

Njegove obožavateljice odmah su se u komentarima poželjele i fritula i Gvardiola pa su komentari nasmijali mnoge.

''Može s preljevom od Gvardiola'', ''Moja draga fritula'', ''Ajme, što je mali zgodan'', ''Moj budući muž'', ''Ma može i dvije za mene'', samo su neki od brojnih komentara.

Joško je već jednom zapjevao pred kamerama, a raznježio je Danijelu Martinović čiju je pjesmu i zapjevao.

"Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi…", otpjevao je kratko Gvardiol uz smijeh, a ponosna pjevačica to je podijelila i na svojoj Instagram priči.

Inače, Joško je nakon tri utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu postao prava Internet senzacija, a nakon odlučujuće utakmice s Belgijom, hrvatski branič potrčao je u zagrljaj svojoj majci, a njihova je fotografija obišla svijet.

Joška su u Katar došle podržati i njegove sestre Lorena i Franka, a ponosne djevojke i danas su podržale svog brata i poželjele mu sreću na utakmici.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fernanda Pavišić Rojas - 1 Fernanda Pavišić Rojas - 2 Fernanda Pavišić Rojas - 3 Fernanda Pavišić Rojas - 4 +15 Fernanda Pavišić Rojas - 5 Celebrity Ljepotici hrvatskog podrijetla oduzeta titula Miss Bolivije zbog skandalozne snimke koja je procurila u javnost

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene