Osebujna ličnost

Sin sportske legende ne odustaje od ženstvenih izdanja, šuškalo se i da želi promijeniti spol, a evo što njegov otac misli o tome!

EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 3 Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 1 EJ Johnson - 4 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 5 EJ Johnson - 1 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 4 EJ Johnson (Foto: Profimedia) +9 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Galerija

Sin Magica Johnsona, EJ Johnson, deklarirani je gej i identificira se kao rodno fluidna osoba te njeguje svoju ženstvenu stranu, a dugo se šuškalo i da želi promijeniti spol.

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Magica Johnsona, 30-godišnji EJ Johnson televizijska je ličnost, a poznat je i po svojem osebujnom i ženstvenom stilu, kojim privlači pozornost gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo EJ Johnson (Foto: Profimedia) Osebujan stil! Sin slavnog košarkaša plijenio pažnju u ekstra kratkoj haljini: "Osjećam se ugodno i volim svoje tijelo"

Trenutačno se odmara na grčkom Mikonosu, na kojem je snimljen dok je partijao u zlatnom bikiniju i štiklama, a video možete pogledati OVDJE.

EJ je 2013. godine priznao da je gej te se identificira kao rodno fluidna osoba. Dugo se šuškalo i da želi promijeniti spol, a svojedobno je progovorio o tome.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio da ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", rekao je za E!News.

Objasnio je pritom da mu moda dopušta da pokaže svoju muškost, ali i ženstvenu stranu.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odjenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", istaknuo je.

Njegov otac priznao je da ispočetka nije želio da mu sin bude gej, ali danas mu je u svemu velika podrška te je nedavno za medije izjavio i kako mu predviđa veliku holivudsku karijeru.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson - 11 Elle Macpherson - 7 Elle Macpherson - 10 Elle Macpherson - 13 +18 Elle Macpherson - 9 Celebrity Poslije ove fotografije jasno je zašto je zovu ''The Body'', tajnu svog dobrog izgleda u 59. godini otkrila je nedavno!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene