Čestitamo!

Prva izjava novog hrvatskog supertalenta: "Želim zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magic Leon - 3 Magic Leon - 2 Pobjedik Supertalenta, Magic Leon Magic Leon - 6 Magic Leon - 2 Magic Leon - 1 Leon Žilavi Supertalent finale Magic Leon - 5 Supertalent finale +21 Magic Leon - 3 Galerija

Leon Žilavi pobjednik je showa Supertalent, u kojem se predstavio svojim umijećem izvođenja čarobnih trikova, i to sve uz pomoć i podršku supruge Monike.

Magic Leon pobjednik je ovogodišnje, devete po redu sezone showa Supertalent, u kojem je osvojio apsolutno sve, a kući odlazi bogatiji s vrijednom nagradom od 200 tisuća kuna. Emocije koje su ga zbog nove laskave titule ponijele nije krio.

Pogledaj i ovo Magic Leon Odavno je znao što želi! Prije 11 godina nije uspio ostvariti svoje snove, a danas su Igor i Frano ponosni jer su ga odabrali: ''Tako se bira zlatni gumb!''

"Želim zahvaliti dragom Bogu što nas je poživio da možemo biti ovdje, da svjedočimo našu ljubav i ljubav prema poslu", izjavio je Leon nakon proglašenja te posebno zahvalio Igoru Mešinu i Frani Ridjanu, koji su mu dodijelili zlatni gumb na audiciji, prijateljima i obitelji. 

"Spremam jedno iznenađenje, očekujte neočekivano", kazao je Leon prije nastupa, a obećano je i ispunio.

U finalu smo, kako je najavio, gledali rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. Točku je započeo plesom sa svojom bijelkom, koja je lebdjela.

"Ljubav pobjeđuje!" poručili su nakon nastupa.

"Svaka ti čast! Mislim da imaš strašnu partnericu koja pristaje na ove vratolomije. Zaista, od prvog nastupa dosad si donio nešto novo, uvjerio nas da je tvoj talent prezanimljiv", komentirao je Fabijan.

Leon je u Supertalentu povratnik, a u showu smo ga prvi put imali priliku gledati 2011. godine.

Uz Leona, najviše glasova publike osvojili su Flik Šenkovec te plesni duo Mia Kuleš i Ivo Štrkljević

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +34 Maja Šuput - 5 Celebrity Ništa manje spektakularno od Šuput za finale Supertalenta nismo ni očekivali, pogledajte ovo senzacionalno izdanje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia i Ivo - 2 Mia i Ivo - 1 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 8 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 7 +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 6 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene