Grandiozan outfit!

Ništa manje spektakularno od Šuput za finale Supertalenta nismo ni očekivali, pogledajte ovo senzacionalno izdanje!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +28 Maja Šuput - 5 Galerija

Kao što je bilo i za očekivati, Maja Šuput se za finale showa Supertalent pojavila u još jednom spektakularnom izdanju.

Još jedna sezona showa Supertalent je stigla do kraja, a Maja Šuput odlučila ju je završiti u svom stilu i to nezaboravnom kreacijom u kakvoj je dosad nismo imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja je za veliko finale izabrala raskošan ružičasti outfit s kraljevskim detaljem na glavi - impresivnom krunom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Zanimljivo je da je Maja prije same emisije priznala da do zadnjeg trena nije znala što joj je stilist Marko Grubnić pripremio za ovu prigodu. 

"Od tisuće i tisuće haljina i kreacija tijekom moje karijere, samo kad pogledam presjek kostima ovosezonskog Supertalenta, zavrti mi se u glavi, a kad vam kažem da uopće nemam pojma šta je najveći kreativac Marko Grubnić smislio za grande finale...'', napisala je ranije na Instagramu. 

A podsjetimo se i kakvim nas je izdanjima iznenadila proteklih tjedana.

Za prvu live emisiju Marko Grubnić za nju je odabrao atraktivnu ružičastu haljinu s prorezima ispod grudi i na trbuhu, a tu je bio i duboki dekolte, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

U drugoj je emisiji zablistala kao holivudska diva u srebrno-crnoj haljini, kosu je uljepšala kovrčama, a na glavi je nosila i posebnu krunu, dok smo je trećoj emisiji gledali u haljini upečatljive narančaste boje i s nikad dužom kosom. U četvrtoj emisiji oduševila je sve u haljini princeze s dubokim dekolteom, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

U audicijskim emisijama gledali smo je u efektnim i nezaboravnim izdanjima, a ove je sezone puno eksperimentirala i s frizurama i s make-upom, za koje se pobrinuo njezin vjerni tim. Vidjeli smo je tako s raskošnom i bujnom kosom, pletenicama gotovo do poda, ali i s ružičastom bojom kose.

Svih Majinih izdanja iz prošlih emisija prisjetite se u našoj galeriji.

Uz Maju, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 +26 In Magazin: Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Na prvi pogled jasno je zašto su i na finalu Svjetskog prvenstva sve oči bile uprte u najpoznatiju hrvatsku navijačicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene