Je li moguće?

Maja Šuput iznenadila priznanjem o suradnji s Grubnićem, ovime je pokazala koliko mu zapravo vjeruje!

Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput otkrila je zanimljiv detalj o outfitu koji joj je Marko Grubnić odabrao za finale showa Supertalent.

Uoči finala showa Supertalent gledatelji s nestrpljenjem iščekuju vidjeti i što će obući Maja Šuput, no čini se da ni ona sama to još ne zna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Maja je na svojem profilu na Instagramu otkrila da joj njezin stilist Marko Grubnić još nije pokazao outfit koji joj je odabrao za finale, čime je pokazala koliko mu zapravo vjeruje.

"Od tisuće i tisuće haljina i kreacija tijekom moje karijere, samo kad pogledam presjek kostima ovosezonskog Supertalenta, zavrti mi se u glavi, a kad vam kažem da uopće nemam pojma šta je najveći kreativac Marko Grubnić smislio za grande finale... Jedva čekanje u svakom smislu, večeras u 21 h na Novoj TV", napisala je Maja uz kolaž sa svim njezinim izdanjima iz ove sezone Supertalenta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Majinih izdanja iz showa možete prisjetiti i u našoj galeriji.

Uz Maju Šuput, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 8 Brončani Vatreni u zagrljaju svojih obitelji - 7 Mateo Kovačić sa sinom +24 Mateo Kovačić sa sinom Celebrity Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!  

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 +23 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 11 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene