stigle u Leipzig

Joško Gvardiol uživa u društvu svojih lijepih sestara koje su mu stigle u posjet, proveo ih je kroz svoja najdraža mjesta!

Lorena, Franka i Joško Gvardiol Lorena, Franka i Joško Gvardiol Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena Gvardiol - 3 Lorena Gvardiol - 2 Lorena Gvardiol - 1 Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 +23 Joško Gvardiol - 2 Galerija

Sestre Joška Gvardiola Lorena i Franka otputovale su u Leipzig kako bi posjetile svojeg slavnog brata, koji tamo igra nogomet.

Joško Gvardiol postao je prva senzacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a na utakmice Hrvatske došle su ga podržati i njegove sestre Lorena i Franka Gvardiol.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Dvije predivne studentice i dalje žive u Hrvatskoj, dok se njihov poznati brat preselio u Leipzig kako bi tamo profesionalno igrao nogomet, a Lorena i Franka sada su se odlučile posjetiti ga.

Lorena je na svojem Instagramu podijelila zajedničku fotografiju na kojoj se njih troje šeće ulicama Leipziga u opuštenim izdanjima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena Gvardiol । 26ʏ (@lorena_gvardiol)

Joško je stajao u sredini te nosio kavu u rukama, dok su njegove sestre sretno gledale u njega svaka s jedne strane.

Lorena je u opis stavila samo emotikon srca, a pratitelji su im u komentarima, kao i uvijek, davali samo komplimente.

''Naši Gvardiolići'', ''Najdraži'', ''Predivni ste'', ''Najljepši brat i najljepše sestre!'', ''Braco i seke'', neki su od komentara.

Čini se da je Joško seke proveo i kroz sva svoja omiljena mjesta jer je Lorena također objavila i fotografiju iz teretane u kojoj on trenira, a također je pozirala i ispred stadiona RB Leipziga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena Gvardiol । 26ʏ (@lorena_gvardiol)

Obje sestre starije su od Joška, Lorena ima 23 godine, dok Franka ima 30. Osim sestara, Joška je s tribina u Katru vjerno bodrila i njegova majka Sanja, kojoj je nakon posljednje utakmice potrčao u zagrljaj, a ta je fotografija obišla svijet.

Joško je s 20 godina zasluženo postao idol mnogih klinaca, a u karijeri i nogometnom svijetu tek ga čeka ono najbolje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dado Topić - 1 Dado Topić - 2 Dado Topić - 3 Dado Topić - 4 +3 Dado Topić - 5 Celebrity Pogledajte kako izgleda stariji sin Dade Topića, s ocem nije pričao 10 godina, a sad je otkrio u kakvom su odnosu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 +25 Lepa Brena Zanimljivosti Lepa Brena u šetnji Zagrebom rasplakala obožavateljicu, snimka je osvanula na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene