Baš lijepo

Joško Gvardiol je mami Sanji poklonio poseban poklon, potrudio se da sve ispadne savršeno!

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol Lorena i Joško Gvardiol - 7 Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 +20 Joško Gvardiol - 2 Galerija

Joško Gvardiol poklonio je majci Sanji poseban poklon za Božić, crtež fotografije koja je obišla svijet.

Fotografija našeg nogometnog reprezentativcaJoška Gvardiola na kojoj je pohitao u majčin zagrljaj nakon važne utakmice na Svjetskom prvenstvu u Katru obišla je svijet i osvojila mnoga srca, a sada je dobila i posebnu priču.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Naime, Joško je otkrio kako je tražio da fotografija bude pretočena u crtež i kako ga je poklonio mami Sanji za Božić kao poseban poklon.

"Tražio sam da netko tu fotografiju nacrta i da je majci poklonim za Božić", izjavio je Joško za RTL te dodao kako im nije lako nakon što je stekao dodatnu slavu.

"Nije ni njima bilo lako, ni mami, ni tati, ni sestrama. Puno toga se događalo u ta dva tjedna i ono što bi oni vjerojatno voljeli je da se taj 'hype' malo smiri, ali u redu. Malo sada vide kako je i meni", zaključio je.

Joško inače voli provoditi vrijeme s obitelji, a božićne dane posebno im je posvetio nakon velikog osvajanja bronce u Katru i povratka s nogometnom reprezentacijom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) +20 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nikada nije bila smatrana klasičnom holivudskom ljepoticom, ali njezine scene striptiza još se dobro pamte

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher - 3 Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +7 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene