Jedna od najljepših priča

Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

Isla Fisher Isla Fisher Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher - 3 Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher (Foto: AFP) Isla Fisher (Foto: AFP) Isla Fisher (Foto: Instagram) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +1 Isla Fisher (Foto: Instagram) Galerija

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher uživaju na odmoru na Barbadosu, gdje su ih pronašli i paparazzi.

Supruga poznatog komičara i glumca Sache Barona Cohena, Isla Fisher snimljena je u opuštajućim trenucima odmora na kojem uživa na Barbadosu. 

Pogledaj i ovo Seksualni predatori - 4 na optuženičkoj klupi Najveći seksualni skandali koji su potresli svijet: Oni su moćni, bogati i godinama su se izvlačili bez posljedica!

46-godišnja australska glumica pokazala je pritom obline u ružičastom badiću na plaži, dok se 51-godišnji Sacha otputio na izlet brodom. Par koji je prošle godine proslavio 12. godišnjicu braka praznike je odlučio provesti na egzotičnom otočju, koje je jedno od omiljenih lokacija svjetskih faca, čime se su se pohvalili i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

Isla i Sacha upoznali su se na zabavi u Sydneyu 2002. godine, a vjenčali osam godina kasnije. Prošle godine Isla je priznala da se ludo zaljubila u svog supruga Sachu kad su se prvi put sreli. Otkrila je to u emisiji The Project, nakon što joj je voditeljica Lisa Wilkinson rekla da je Sacha nedavno bio rekao da je to za njega bila ljubav na prvi pogled, ali ne i za nju.

"Ne znam zašto je to rekao, šalio se! Odmah sam ga potpuno zavoljela. Mislim, znala sam da je to definitivno ljubav na prvi pogled", izjavila je Isla.

Sacha nas je svojim glumačkim izvedbama nerijetko šokirao, njegovi bizarni likovi poput Borata ili Ali G-ja ostavljali u čudu i bez teksta, a mnogi su se i zgražali nad njegovom pojavom. No on je jedna osoba na ekranu, a sasvim druga u privatnom životu, kada se pretvara u nježnog i brižnog supruga čije srce već dvadesetak godina pripada samo jednoj ženi, njegovoj Isli.

Par se prije dvije godine odlučio preseliti iz Los Angelesa u australski Sydney i čini se da su tamošnji način života prihvatili u potpunosti te da im baš odgovara. Naravno da ni na drugom kraju svijeta ne mogu izbjeći objektive dežurnih paparazza, a fotografije pokazuju kako uživaju u slobodnom vremenu na suncu i ležernim šetnjama.

Isli selidba nije ni bila veliki problem s obzirom na to da je odrasla u Perthu, a u Sydneyju započela svoju glumačku karijeru, gdje je 2002. godine upoznala Sachu, a zbog toga je i dandanas sretna.

"Uvijek me iznenadi to što imam posao, što sam u braku i imam svoju obitelj. Sve drugo mi dođe poput bonusa" izjavila je Isla u jednom od nedavnih intervjua za Marie Clarie.

Isla i Sacha zaručili su se 2004. godine, a vjenčanje je održano u Parizu šest godina kasnije. Zajedno imaju troje djece, a sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal, što je prava rijetkost među holivudskim bračnim parovima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle +2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Zanimljivosti Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene