Obilježio mu je karijeru

Joško Gvardiol svojim je pratiteljima poželio sretnu novu u zanimljivom rekvizitu, prepoznajete li o čemu se radi?

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 +21 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 4 Galerija

Joško Gvardiol svojim je pratiteljima čestitao novu 2023. godinu iz kreveta, a svu pažnju ukrala je zanimljiva kapa koju je nosio.

Joško Gvardiol svojim je pratiteljima čestitao novu 2023. godinu iz kreveta, a svu pažnju ukrala je njegova kapa na glavi.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Uz sunčane naočale kojima je sakrio oči od svjetla zaslona na mobitelu, Joško je stavio bijelu kapu s izrazom službene maskote Svjetskog prvenstva ove godine, duha La'eeba, odnosno bijele narodne nošnje koja je specifična odjeća za to područje.

''Sretna nova godina'', poželio je gifom na svojoj Instagram priči.

La'eeb i ovogodišnje nogometno prvenstvo Jošku će zasigurno ostati u pamćenju jer je to jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj mladoj karijeri, tijekom kojeg je stekao veliku popularnost.

Osim svjetski popularnih nogometnih klubova, za njegovo se prisustvo sada bore i mnoge Hrvatice, ali i strankinje koje su pale na njegov izgled. Na dočeku Vatrenih u Zagrebu najviše transparenata imalo je njegovo ime, a od obožavateljica je dobio razne zanimljive ponude. Ali, 20-godišnji mladić još je uvijek slobodan.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 4 Severina - 9 Severina - 10 +26 Severina - 8 Celebrity Severina objavila fotografiju sa svojim najdražim pa sve raznježila: "Tvoja slika i prilika"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene