godi mu pozornost

Gvardiol progovorio o djevojkama pa otkrio imaju li prednost Zagrepčanke ili Dalmatinke: "Izabrat ću jednu, neka se dokažu"

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Šime Zelić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 4 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu +19 Joško Gvardiol Galerija

Joško Gvardiol na dočeku u Novigradu progovorio je o svojem statusu miljenika žena.

Brončani Vatreni Joško Gvardiol imao je veliki doček u Novigradu, rodnom mjestu svojeg oca Tihomira.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Iako je rođen u Zagrebu, u Novigradu je proveo djetinjstvo, a tamo žive i njegovi baka i djed, koji su ga dočekali s ostalim mještanima.

"Posljednjih godina nemam vremena, a stvarno sam htio izdvojiti vrijeme da vidim sve ove ljude, da ovdje provedem noć i profeštamo, a onda svatko svojim putem. Hvala vam, moram zahvaliti na punoj podršci tijekom cijelog prvenstva. Nije bilo nimalo lagano, ali pokazali smo kakva smo zemlja i da imamo svijetlu budućnost", rekao je Gvardiol na dočeku.

Progovorio je i o novostečenom statusu miljenika žena.

"Lijepo je vidjeti da me cure vole. Mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge", poručio je s pozornice.

S brončanim stoperom u Novigrad je stigla i njegova obitelj, a Joško je pokazao nježnu stranu prema sestrama i majci, koje je stalno grlio. Fotografije pogledajte u galeriji.

Joško je bio glavna zvijezda i na dočeku Vatrenih u Zagrebu, gdje je bilo najviše transparenata s njegovim imenom, a obožavateljice su mu uputile zanimljive poruke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lora Cepetić, MasterChef - 1 Lora Cepetić, MasterChef - 2 Lora Cepetić, MasterChef - 3 Lora Cepetić, MasterChef - 4 +25 Lora Cepetić, MasterChef - 5 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat Mila Horvat +12 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene