tko mu brani?!

Joško Gvardiol napravio pravu pomutnju u zagrebačkom klubu, preuzeo mikrofon i zapjevao veliki hit Petra Graše!

Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 2 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 3 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 4 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 5 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 +22 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 Galerija

Joško Gvardiol posjetio je jedan zagrebački klub gdje je na pozornici zapjevao s pjevačem Milanom Ankićem.

Naš reprezenatativac Joško Gvardiol u jednom zagrebačkom klubu popeo se na pozornicu i preuzeo stvar u svoje ruke.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Naime, s pjevačem Milanom Ankićem zapjevao je stari hit Petra Graše "Ko nam brani".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

Inače, Joško je na dočeku u Novigradu progovorio o svojem statusu miljenika žena.

"Lijepo je vidjeti da me cure vole. Mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge", poručio je s pozornice.

S brončanim stoperom u Novigrad je stigla i njegova obitelj, a Joško je pokazao nježnu stranu prema sestrama i majci, koje je stalno grlio. Fotografije pogledajte u galeriji.

Joško je bio glavna zvijezda i na dočeku Vatrenih u Zagrebu, gdje je bilo najviše transparenata s njegovim imenom, a obožavateljice su mu uputile zanimljive poruke.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 5 Celebrity Severina objavila rijetku fotografiju svog doma i pokazala kako ga je uredila za blagdane

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 +20 Sandra Perković - 5 Celebrity Sandra Perković uhvaćena u centru Zagreba dok je slavila Badnjak, a svojim pratiteljima uputila je i prekrasnu božićnu čestitku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene