"Ima i malo starijih"

Gvardiol otkrio kakve mu se žene upucavaju pa se osvrnuo na jednu situaciju s obožavateljicama: "Malo mi je čak bilo i neugodno!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Joško Gvardiol - 4 In Magazin: Joško Gvardiol - 7 In Magazin: Joško Gvardiol In Magazin: Sanja Gvardiol IN magazin: Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 8 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 7 +14 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 6 Galerija

Dvadesetogodišnji nogometni reprezentativac Joško Gvardiol je prije povratka klupskim obvezama ekipu In Magazina ugostio u novom domu kojeg je velikodušno priuštio svojoj obitelji. U intervjuu Bojanu Kosijeru progovorio je o interesu koji je izazvao kod pripadnica ljepšeg spola, a pred kameru je stala i njegova majka Sanja.

Naš srebrni Vatreni Joško Gvardiol odrastao je u neboderu u zagrebačkom naselju Srednjaci, a nakon transfera iz Dinama svojoj je obitelji omogućio novi dom.

Kakav je osjećaj bio doći roditeljima, otvoriti oglasnik i reći "evo, birajte"?

"Samo da se osvrnem na Srednjake, pošto smo živjeli u neboderu i bio je dosta mali stan, a nas je bilo petero plus pas, tako da je bila mala gužva, ali tu je bila neka toplina i svi smo bili na okupu, nešto što nam sada možda fali. A što se tiče kuće bilo je dosta tog stana, ja sam se uputio za Njemačku i dugo vremena sam pričao s mamom da bi se voljeli negdje prebaciti i kao što vidite njoj je samo da ima taj mir i vrt da se ima čime baviti, tako da je bilo skroz jednostavno, nismo puno komplicirali i eto – ovo je naš dom. Oni su sretni i ja sam onda sretan i to je najvažnije", kaže Joško.

Nakon susreta s Belgijom i plasmana u osminu finala Joško je potrčao u zagrljaj majci Sanji, a ta je fotografija obišla svijet i izazvala najljepše emocije u mnogima.

"Kad zagrlite svoje dijete nakon takvog uspjeha, vidite da me emocije prate i pratit će me. Jednom riječju divno", prisjetila se Sanja Gvardiol, Joškova majka.

Joško je poželio trajnu uspomenu na taj trenutak i majci je za Božić poklonio djelo ukrajinske umjetnice Olene Sokolovske kojoj je, kako sama kaže, bila čast slikati hrvatskog junaka.

Njegova majka sada je u In Magaznu ispričala kakav je Joško bio kao dijete i kako je od njega napravila tako divnog dečka.

"Joško ima još dvije starije sestre. Roditelj kao roditelj se uvijek daje, nema tu kalkulacije, jednostavno samo ljubav. Usmjerite prvo pa ovo drugo dvoje samo trči za njim ili njom. Iskreno da vam kažem ne znam kako. Samo ljubav i davanje i protrče tako te nekakve godine i shvatite da imate divne ljude koji su ponosni na svoje roditelje i roditelje koji su ponosni na svoju djecu", priča mama Sanja.

"Moram biti zahvalan, puno puta prođem ulicom i dobijem pohvale da svaka čast roditeljima kako su me odgojili. Nisam samo ja, tako su mi i sestre odgojene, tako su i oni bili odgajani i siguran sam da ću tako i ja svoju djecu odgajati", dodaje Joško.

Mladi nogometaš izazvao je golemi interes pripadnica ljepšeg spola u Hrvatskoj, a In Magazin doznaje je li se uspješno obranio kao na nogometnom terenu ili je neka od njih uspjela probiti obranu.

"Za sada ni jedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim, ali da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza sa Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno. Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet, a za budućnost ćemo vidjeti. Ima vremena", tvrdi.

Joško je s 20 godina zasluženo postao idol mnogih klinaca, a u karijeri i nogometnom svijetu tek ga čeka ono najbolje. Uživaj među velikanima, mladiću, zaslužio si...

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene