Hit-video

Lepa Brena u šetnji Zagrebom rasplakala obožavateljicu, snimka je osvanula na društvenim mrežama!

Lepa Brena Lepa Brena TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 2 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 3 +19 Lepa Brena sa sestrom Faketom Jahić - 4 Galerija

Video susreta Lepe Brene s obožavateljicom u centru Zagreba postao je hit na TikToku.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda naših prostora, pjevačica Lepa Brena ovaj tjedan stigla je u Zagreb na premijeru predstave "Lepa Brena project".

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Nakon predstave prošetala se centrom grada, a na Ilici ju je prepoznala jedna obožavateljica, koja joj je potrčala u zagrljaj i rasplakala se od sreće.

Brena joj je uzvratila zagrljaj te joj je pritom nešto i šapnula na uho, a djevojka joj je ispričala i kako su se već ranije susrele na njezinu koncertu u Banjoj Luci.

Snimka njihova susreta objavljena je na TikToku, gdje je u jednom danu prikupila više od 14 tisuća lajkova.

"Jedna je Brena", stoji u opisu videa, a u pozadini se čuje prijateljica obožavateljice koja je snimala njezin susret s Brenom kako govori: "Eto, želja ispunjena!"

@martamajeric Jedna je Brena!💗 @LepaBrena #viral #foryou #lepabrena #lepabrenakraljica #sreca #fypシ #balkan #hrvatska #zagreb #lepabrenaproject ♬ original sound - ᴹᴬᴿᵀᴬ

Brena je nakon premijere s najbližim prijateljima i glumcima iz predstave otišla na intimnu večeru, gdje su je također ponijele emocije i održala je nadahnutu zdravicu, a potom je spontano zapjevala s tamburašima.

Inače, u glumačko-pjevačko-plesnom komadu "Lepa Brena project" problematizira se fenomen Brenine popularnosti, tragični raspad bivše zemlje, ali i nesretne sudbine svih njezinih građana. I sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije; čak pet likova Lepe Brene stopilo se u jednu zajedničku priču i poruku.

Sva lica Lepe Brene prikazuju glumice Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović i Jovana Belović te glumac Vlada Aleksić.

Predstava je odmah postala veliki hit, a nakon Zagreba bit će prikazana i u Rijeci, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, i to dvaput u istom danu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Mesihović Miro Mesihović Severina - 1 Severina - 2 +27 Severina - 4 Celebrity Otkriven je identitet muškarca koji je viđen sa Severinom, on se također oglasio: ''Ona je jedna od najljepših žena...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene