Pjevali su i šaputali si

Otkriven je identitet muškarca koji je viđen sa Severinom, on se također oglasio: ''Ona je jedna od najljepših žena...''

Severina Severina Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Mesihović Miro Mesihović Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 +21 Severina - 5 Galerija

Otkriveno je tko je muškarac s kojim se Severina zabavljala u zagrebačkom klubu, riječ je o poznatom beogradskom arhitektu.

Danas je kroz regionalne medije prohujala snimka pjevačice Severine koja je u zagrebačkom klubu na koncertu Ane Nikolić viđena u prisnom društvu nepoznatog muškarca.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

50-godišnja pjevačica pokušala se sakriti od znatiželjnih pogleda, ali uspjeli su je snimiti za stolom na pozornici, i to s nepoznatim muškarcem, za kojeg su svi zaključili da ih podsjeća na njezina bivšeg partnera Milana Popovića.

Grlila ga je i šaputala mu na uho, a oboje s lica nisu skidali osmijehe dok su pjesmu "Mišo moj" pjevali od riječi do riječi. U jednom trenutku primijetili su da ih snimaju, nakon čega se on od nje udaljio, a ona se nastavila zabavljati s prijateljima.

24 sata pišu kako je riječ o beogradskom arhitektu Miri Mesihoviću, ali ništa više o njihovom odnosu nije poznato.

On je na svom Instagram profilu podijelio samo jednu fotografiju njihovih cipela koju možete pogledati u našoj galeriji.

A sada se oglasio i za Jutarnji list te priznao da među njima nema ništa više od prijateljstva.

"Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regiji, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što dijelimo prijatelja Filipa Miletića njezinog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u Mintu u društvu s desetak drugih prijatelja", rekao je Miro Mesihović ekskluzivno za Jutarnji.

Prema pisanju Kurira, društvo su joj osim njega pravili i njezin menadžer Tomica Petrović, PR suradnik Davor Grgin i producent Filip Miletić.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vlajki Šime Vlajki - 4 Šime Vlajki - 2 Šime Vlajki +1 Šime Vlajki - 1 Celebrity Preminuo Šime Vlajki, bivši suprug Daniele Trbović, s kojom je dobio i sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene