Tužna vijest

Preminuo Šime Vlajki, bivši suprug Daniele Trbović, s kojom je dobio i sina

Šime Vlajki - 3 Šime Vlajki - 3 Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vlajki Šime Vlajki - 4 Šime Vlajki - 2 Šime Vlajki Šime Vlajki - 1 +0 Šime Vlajki - 3 Galerija

Stručnjak za odnose s javnošću i marketing Šime Vlajki preminuo je u 67. godini.

U srijedu je u Zagrebu u 67. godini preminuo stručnjak za odnose s javnošću i marketing Šime Vlajki, piše Večernji list.

Rođen je 23. ožujka 1956. godine u Zadru, a od početka 90-ih bio je zadužen za odnose s javnošću u Večernjem listu.

Što se tiče njegova privatnog života, Šime je imao dva braka. Prva supruga bila mu je novinarka Tanja Šimić, a od 1997. do 2004. godine bio je u braku s televizijskom voditeljicom Danielom Trbović, s kojom je dobio i sina Lovru.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene