Pokazala svoje čari

Monica Bellucci u 59. godini razotkrila grudi i bacila obožavatelje u trans: "Najljepša žena na svijetu!"

Monica Bellucci Monica Bellucci Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 4 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 2 +11 Monica Bellucci Galerija

Monica Belluci pozirala je za naslovnicu časopisa Madame u prozirnoj bluzi i bez grudnjaka.

Glumica Monica Bellucci u 59. godini opravdano slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a sada je počastila obožavatelje i jednom svojom golišavom fotografijom.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Iako se tijekom karijere nekoliko puta skidala na platnu, nitko nije ostao ravnodušan na naslovnicu koju je snimila za njemački časopis Madame, za koju je pozirala u prozirnoj bluzi i bez grudnjaka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

"Najljepša žena na svijetu!" složili su se u komentarima mnogi njezini pratitelji, a objava je prikupila i više od sto tisuća lajkova.

Obožavatelji talijanske glumice zasigurno dobro pamte i scene iz kultnog filma "Malena" u kojima se Bellucci skinula do kraja, a njih, kao i nekih njezinih drugih golih scena, možete se prisjetiti u našoj galeriji.

Javnost su nedavno očarale Monicine fotografije izbliza, koje su potvrdile da je i dalje prirodna ljepotica te da stari dostojanstveno.

O svojem izgledu nedavno je progovorila na predstavljanju filma "The Girl in the Fountain", u kojem glumi švedsku glumicu i seks-ikonu Anitu Ekberg, a zbog uloge je postala i plavuša.

"Naravno da mi je izgled pomogao otvoriti mnoga vrata, bila bi laž tvrditi da nije. Bila sam sramežljiva iako sam puno pričala, pa mi je izgled pomogao da ljudi priđu meni. No ljepota traje samo pet minuta i to je to. Morate znati da vam nakon 40. godine nude samo uloge vještica", kazala je za Variety.

Bellucci je glumačku karijeru započela u 90-ima, a svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Iza sebe ima dva propala braka. Prvi suprug bio joj je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Svojeg drugog supruga, glumca Vincenta Cassela, upoznala je na snimanju filma "Apartman" 1996. godine. Vjenčali su se 1997. i zajedno dobili dvije kćeri, a razveli su se 2013. godine.

Monica je od 2017. u vezi s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom, s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti, a dugo su uspijevali skrivati da su par.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić kćerke Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 4 +2 Suzana Mančić Nekad i sad Nju je nekad krasila titula seks-bombe bivše države, a sad se pohvalila lijepim kćerima koje rijetko pokazuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene