Zaludio je djevojke!

Tetak Joška Gvardiola otkrio nepoznate detalje o najpoželjnijem neženji reprezentacije: "Za pravog momka treba i prava cura!"

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 5 Joško Gvardiol - 6 Joško Gvardiol - 7 Joško Gvardiol - 8 Joško Gvardiol - 9 Joško Gvardiol - 10 +18 Joško Gvardiol - 12 Galerija

Damir Kalapač otkrio je kako je Joško Gvardiol vrlo čvrst i bistar u glavi te kako smatra da će uvijek ostati tako skroman i dobar, a osvrnuo se i na njegov ljubavni život.

Tetak Joška Gvardiola Damir Kalapač ispričao je dosad nepoznate detalje o privatnom životu i nogometnoj karijeri 20-godišnjeg reprezentativca

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

"On je čudo od nogometaša. Pratim njegov cijeli sportski put i otpočetka sam znao da posjeduje izniman sportski talent. Isplatile su se godine truda, rada i odricanja te pune posvećenosti nogometu. Ovo je tek početak, pred njim je svijetla budućnost", rekao je za Novi list Kalapač, koji je nekada i sam bio hrvatski reprezentativac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

Osvrnuo se i na Joškov ljubavni život nakon što je postao miljenik žena.

"Ma naći ćemo mi njemu neku našu domaću curu, Zadranku i Dalmatinku. Za pravog momka treba i prava cura", kazao je kroz smijeh.

Dodao je i kako je Joško iznimno čvrst i bistar u glavi pa zbog toga misli kako će uvijek ostati jednako skroman i dobar.

"To je ipak stvar kućnog odgoja koji mu je usađen od malih nogu i tu nema straha. Uvijek mi je simpatično vidjeti na obiteljskim druženjima kako strogo prati što će pojesti, koliko kalorija unosi i slično", zaključio je Kalapač.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Maja Kovačević Marijana Seifert +20 Marijana Seifert Celebrity Sestra nestale Marijane Seifert iznenadila izjavama u srpskom realityju: "Ona je bila u totalnom bunilu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene