skriva ga od javnosti

Mila Horvat provodi se u Katru u društvu nepoznatog muškarca, je li to misteriozni Španjolac s kojim je godinama u vezi?

Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 4 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Mila Horvat Mila Horvat +0 Mila Horvat - 4 Galerija

Mila Horvat objavila je snimke s nepoznatim muškarcem koji ju je odveo u noćnu vožnju Dohom.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat trenutno je u Katru gdje bodri Vatrene na Svjetskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Sada je u svojim pričama na Instagramu pokazala i kako tamo provodi slobodno vrijeme, a objavila je video iz noćne vožnje Dohom s nepoznatim muškarcem.

Mila vješto skriva svoju privatnost, no nedavno je potvrdila da je u dugogodišnjoj vezi sa Španjolcem.

"Jesam, ali nije Casillas. Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

Stoga su se sada mnogi zapitali je li on muškarac iz videa, no Mila je ostala tajnovita.

Na profilu na Instagramu pohvalila se i svojom fantastičnom figurom u bikiniju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Kupanje u prosincu… neprocjenjivo", napisala je uz fotke s plaže u Dohi, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

Mila se ove godine ponovno počela pojavljivati u javnosti, nakon što je neko vrijeme nismo imali prilike vidjeti. Krajem prošle godine govorila je i kako uskoro odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju, u kojoj je trebala raditi kao sportska agentica, no čini se da je promijenila planove.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 4 +22 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Celebrity Kramarić uhvaćen u nježnim trenucima sa suprugom i sinom, izmjenjivali su poljupce i zagrljaje, a fotografe nisu ni primijetili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene