Rijetko je vidimo

Mila Horvat zablistala u prvom izlasku poslije pola godine, a haljina koju je nosila bila je pun pogodak!

Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 1 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 4 Mila Horvat +0 Mila Horvat - 1 Galerija

Mila Horvat vodila je program na svečanoj Noći hrvatskog tenisa, a za tu je prigodu odabrala haljinu koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (41) ne pojavljuje se često u javnosti, no nije mogla propustiti svečanu Noć hrvatskog tenisa, na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Mila je bila voditeljica programa, a za tu je prigodu odabrala usku crnu haljinu, koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru.

Zadnji put smo je imali priliku vidjeti na promociji knjige "Zeko - biografija Velimira Zajeca" prije gotovo pola godine, a i tada je svojom pojavom plijenila pozornost.

Mila je prije nekoliko dana iznenadila i obradovala obožavatelje otvaranjem profila na Instagramu, a objasnila je i zašto se tek sada pridružila društvenoj mreži.

"Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat", napisala je uz svoju prvu objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Krajem prošle godine govorila je i kako uskoro odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju, u kojoj je trebala raditi kao sportska agentica, no čini se da je promijenila planove ili ih je zasad ostavila po strani.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D‘Errico - 2 Donna D‘Errico - 4 Donna D‘Errico - 3 Donna D‘Errico - 5 +4 Donna D‘Errico - 1 Nekad i sad Sjećate se ove zvijezde Baywatcha? Danas ima 54 godine, a izgleda bolje nego u mladosti, kad je žarila i palila malim ekranima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene