njegovi najdraži

Kramarić uhvaćen u nježnim trenucima sa suprugom i sinom, izmjenjivali su poljupce i zagrljaje, a fotografe nisu ni primijetili!

Andrej Kramarić sa suprugom i sinom Andrej Kramarić sa suprugom i sinom Igor Kralj/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 3 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 4 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 5 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 7 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 8 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 +16 Mia Kramarić - 1 Galerija

Andrej Kramarić snimljen je u šetnji Dohom sa suprugom Mijom i njihovim sinom Viktorom.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić slobodno vrijeme prije zadnje utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru proveo je s obitelji.

Pogledaj i ovo Andrej Kramarić "On izgleda kao ti!" Andrej Kramarić objavio rijetke obiteljske fotografije, važan trenutak njegova sina Viktora sve je raznježio i morao se njime pohvaliti!

Fotografi su ga snimili u Dohi sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom, a uhvaćeni su u najnježnijim trenucima.

Andrej je suprugu i sina obasuo poljupcima i zagrljajima, a ni Mija se nije suzdržavala i izgledali su kao da nisu ni doživjeli fotografe. Fotografije njihovih nježnih obiteljskih trenutaka pogledate u galeriji.

Mija i Viktor bodrili su Andreja s tribina na utakmici protiv Argentine te su mu pružili utjehu nakon poraza.

Podsjetimo, Andrej i Mija u vezi su od 2017. godine, a vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku prošle godine. Sinčić Viktor na svijet je stigao pet mjeseci nakon njihova civilnog vjenčanja, a krstili su ga u svibnju ove godine, kada su imali i svoje crkveno vjenčanje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 9 Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 7 Marko Grubnić - 4 +27 Marko Grubnić - 3 Celebrity Grubnić slavi rođendan i jedva je dočekao objaviti fotografije s proslave u raskošnom, holivudskom stilu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 8 Ana Maria Marković - 28 Ana Maria Marković - 30 Ana Maria Marković - 29 +26 Ana Maria Marković - 27 Zanimljivosti Tko je zgodna Hrvatica kojoj je Neymar lajkao fotografiju, a svjetski mediji su se raspisali o tome?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene