okupila se ekipa

Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 Goran Stanzl/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 2 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Roditelji i sestra Luke Modrića - 7 Luka i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Stipe, Radojka i Diora Modrić - 1 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 2 +6 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 3 Galerija

Roditelji Luke Modrića, Stipe i Radojka, i njegova sestra Diora snimljeni su na utakmici Hrvatske i Kanade.

Roditelji i sestra kapetana naše reprezentacije Luke Modrića došli su podržati Vatrene na utakmici protiv Kanade.

Pogledaj i ovo Mila Horvat ljepotice sve tri! Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

Stipe, Radojka i Diora Modrić snimljeni su na tribinama u dresovima s Lukinim brojem 10, a pridružila im se još jedna poznata Hrvatica.

Obitelj Modrić na stadionu je došla pozdraviti voditeljica Mila Horvat, koja je također bila u navijačkom izdanju i raspoloženju, a svi su zajedno pozirali fotografima.

Luku su roditelji i sestra Diora bodrili i na utakmici Hrvatske i Maroka, dok njegovu suprugu Vanja i njihovo troje djece još nismo imali priliku vidjeti u Katru i nije poznato jesu li tamo, a nedostaje i njegova druga sestra Jasmina.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +11 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović u Katru zapjevala s hrvatskim navijačima i objavila video: "Zvijezda dana!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene