zamijenili luku!

Otac i sestra Luke Modrića u Zadru su dočekani kao zvijezde, pogledajte erupciju oduševljenja koju su izazvali kad su se pojavili!

Stipe Modrić, Diora Modrić - 4 Stipe Modrić, Diora Modrić - 4 Šime Zelić/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Modrić, Diora Modrić - 1 Stipe Modrić, Diora Modrić - 2 Stipe Modrić, Diora Modrić - 3 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Diora Modrić - 1 Diora Modrić - 2 Diora Morić - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +23 Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 Galerija

Erupciju oduševljenja izazvalo je javljanje Luke Modrića iz aviona, koji je rekao da mu je žao što danas ne može biti u Zadru.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić zbog obaveza je morao propustiti doček koji su na zadarskom forumu organizirali njegovi sugrađani, pa su umjesto njega došli njegov otac Stipe i sestra Diora.

Pogledaj i ovo sestra Luke Modrića - 2 uvijek uz brata! Sestra Luke Modrića koju rijetko viđamo u javnosti zbog utakmice s Argentinom napravila je iznimku i navijala s tribina u Katru!

"Žao mi je da ne mogu biti danas tu s vama, ali zato će biti moji suigrači i moja obitelj. Hvala vam na velikoj podršci tijekom cijelog turnira i općenito. Uživajte, vidimo se nekom drugom prilikom", poručio je Luka u javljanju iz aviona, a i to je bilo dovoljno da među svojim Zadranima izazove erupciju oduševljenja.

Lukini otac i sestra također su dočekani kao zvijezde, a došli su s još dvoje zadarskih Vatrenih, Dominikom Livakovićem i Martinom Erlićem.

Obitelj Modrić vjerno je bodrila Vatrene u Katru i mogli smo ih vidjeti na tribinama na svakoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Osim oca Stipe i sestre Diore, navijale su i Lukina majka Radojka, njegova druga sestra Jasmina te supruga Vanja s njihovom dječicom.

Obje Lukine sestre mlađe su od njega i njegove su najvjernije navijačice još od malih nogu, a postoji i jedna njihova preslatka fotka s Maksimira iz 2008. godine, na kojoj su obje poletjele bratu u zagrljaj.

Inače, program dočeka Vatrenih u Zadru na Forumu uveličali su i hrvatskima bojama "obojani" zvonik katedrale sv. Stošije i crkva sv. Dominika.

Publiku su zabavljali zadarske grupe i pjevači, a program je vodio Franjo Ridjan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Naslovnica knjige Spare princa Harryja Kralj Charles III. i princ Harry Princ Harry +25 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry otkrio detalje o starijoj ženi s kojom je izgubio nevinost i doveo poznatu glumicu u neugodnu situaciju

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Ekipa filma Garbura Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec +5 Goran Navojec Celebrity Gorana Navojca nije baš lako prepoznati nakon iznenadne promjene, a uhvaćen je i u rijetkom izlasku s dugogodišnjom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene