Uvijek uz njega!

Cijela obitelj Modrić okupila se na tribinama, pogledajte kako su podržali našeg kapetana Luku i Vatrene!

Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 1 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 1 Goran Stanzl/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 2 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 3 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 4 Obitelj Modrić na utakmici Hrvatske i Japana - 5 Otac Luke Modrića Stipe Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 +22 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 Galerija

Obitelj našeg najpoznatijeg nogometaša Luke Modrića stigla je podržati ga u važnoj utakmici Hrvatske i Japana u Katru.

Na današnju utakmicu Hrvatske i Japana stigle su i bolje polovice naših nogometaša, a hrvatskog kapetana Luku Modrića došla je podržati i njegova obitelj.

Pogledaj i ovo Luka Modrić Našao vremena i za selfie! Luka Modrić vratio se u Lijepu Našu, snimljen je prije ukrcaja na luksuznu jahtu, a uživa s najdražom mu ekipom!

U dresovima s brojem 10 na tribinama su tako uhvaćeni i njegova supruga Vanja Modrić s djecom, Lukina sestra Jasmina i njegovi roditelji Stipe i Radojka Modrić.

Vanja je uz Luku od početka samog Svjetskog prvenstva, a fotografi koji se okupe na utakmicama među hrpom navijača uvijek su uspijevali pronaći i nju te suprugu Matea Kovačića Izabel Kovačić.

Inače, Vanja i Luka vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin, a pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida Ivana Vida +25 Ivana Vida - 4 Celebrity Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Fernanda Pavišić Rojas - 1 Fernanda Pavišić Rojas - 2 Fernanda Pavišić Rojas - 3 Fernanda Pavišić Rojas - 4 +15 Fernanda Pavišić Rojas - 5 Celebrity Ljepotici hrvatskog podrijetla oduzeta titula Miss Bolivije zbog skandalozne snimke koja je procurila u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene