njegovi vjerni navijači

Luku Modrića s tribina su bodrili ponosni roditelji, ali i lijepa sestra, koju dugo nismo vidjeli

Radojka i Diora Modrić Radojka i Diora Modrić Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe, Radojka i Diora Modrić - 1 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 2 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 3 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 4 Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Stipe i Radojka Modrić Stipe, Radojka i Luka Modrić Stipe i Luka Modrić Stipe i Luka Modrić Luka i Jasmina Modrić +8 Vanja i Luka Modrić - 1 Galerija

Roditelji Luke Modrića, Stipe i Radojka, i njegova sestra Diora snimljeni su na tribinama tijekom utakmice Hrvatske i Maroka.

Kapetana naše nogometne reprezentacije Luku Modrića na utakmici Hrvatske i Maroka na Svjetskom prvenstvu u Katru došli su podržati njegovi najbliži.

Pogledaj i ovo Otac Luke Modrića s unucima - 3 Bio je s unucima Otac Luke Modrića poslije utakmice susreo se s našom bivšom predsjednicom, evo kako je izgledao taj trenutak!

Lukini roditelji Stipe i Radojka te njegova sestra Diora tijekom utakmice su snimljeni na tribinama, odakle su žustro bodrili Vatrene u navijačkim izdanjima.

Dioru su fotografi ulovili i dok je snimala selfije i fotkala veselu atmosferu.

Inače, Luka ima još jednu sestru, koja se zove Jasmina, a on je stariji od obje. Sestre su njegove vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu. Postoji i jedna njihova preslatka fotka s Maksimira iz 2008. godine, na kojoj su obje poletjele bratu u zagrljaj, a tada su još bile male curice.

Nije poznato je li na utakmici bila Lukina supruga Vanja i ostatak njegove obitelji. Vanja je također Luki velika podrška od samih početaka njegove karijere. Upoznao ju je kada je imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Kotur, MasterChef - 1 Nikola Kotur, MasterChef - 2 Nikola Kotur, MasterChef - 3 Nikola Kotur, MasterChef - 4 +18 Nikola Kotur, MasterChef - 5 Celebrity Nakon odlaska iz MasterChefa priznao je da bi sada nešto napravio drugačije: "Gledatelji moraju shvatiti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene