nezaboravan provod

Luka Modrić se pohvalio gdje uživa s obitelji, fotografije su izazvale pravo oduševljenje: "Hoćemo više ovakvih objava!"

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić Luka Modrić Luka i Vanja Modrić - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 5 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) +2 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Modrić na Instagramu je objavio fotografije sa suprugom Vanjom i djecom iz Disneylanda u Parizu kojima je oduševio svoje brojne obožavatelje.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić s obitelji trenutno uživa u Parizu gdje su posjetili Disneyland.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 odmor u dubrovniku Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

Iz zabavnog parka javio se na svojem Instagramu gdje je pokazao kako se zabavlja sa suprugom Vanjom i djecom, te je napisao i da su se sjajno proveli, a fotografije možete pogledati OVDJE.

"Sretna obitelj", "Hoćemo više ovakvih objava", "Kako slatko", "Savršeni obiteljski trenuci", "Divni svi", pisali su ispod fotki Lukini oduševljeni obožavatelji iz cijelog svijeta, a mnogi su i ovu priliku iskoristili kako bi mu poručili da nema boljeg nogometaša od njega.

Modrić inače s obitelji od 2012. godine živi u Španjolskoj gdje igra za klub Real Madrid, a supruga Vanja najveća mu je podrška od samih početaka karijere. Upoznao ju je kada je imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley (Foto: Profimedia) Elizabeth Berkley +16 Elizabeth Berkley (Foto: AFP) Nekad i sad Kontroverzni film iz 90-ih donio joj je status seks-simbola, ali i zapečatio karijeru, a danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene