isklesano tijelo

Mila Horvat iznenadila golišavom fotkom na društvenim mrežama, u badiću pokazala da je itekako u formi!

Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 3 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 +0 Mila Horvat - 3 Galerija

Mila Horvat na društvenim se mrežama pohvalila svojim isklesanim tijelom u kupaćem kostimu, čini se da se posebno posvetila oblikovanju svog tijela.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu golišavom fotografijom.

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

Niske studenske temperature Mila je itekako povisila pokazavši svoje isklesano tijelo u crnom kupaćem kostimu, a svima je dobro poručila da je u zdravlju sve.
''Zdrav duh u zdravom tijelu'', napisala je u opis fotografije na hrvatskom i na latinskom jeziku.

''Zgodna ženo!'', ''Mačko'', ''Prezgodna'', napisali su joj neki od pratitelja, međutim, drugima se baš i nije svidio njen izgled.

''Što ti je, gdje su obline i kile?'', ''Premršava…'', izjasnili su se.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Podsjetimo, Mila se proteklih nekoliko mjeseci više pojavljuje u javnosti nakon što se na neko vrijeme povukla iz medija. Krajem prošle godine govorila je i kako uskoro odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju, u kojoj je trebala raditi kao sportska agentica, no čini se da je promijenila planove ili ih je zasad ostavila po strani.

A prije nešto više od mjesec dana, Mila je obradovala i svoje obožavatelje otvorivši Instagram prvi put. U opisu fotografije objasnila je i zašto do sada društvene mreže nije koristila.

"Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat", napisala je uz svoju prvu objavu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček +4 Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Darijo Srna u rijetkom izlasku sa suprugom koja s godinama izgleda sve bolje, a pridružila im se i bivša žena još jednog Vatrenog

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene