važan povod

Darijo Srna u rijetkom izlasku sa suprugom koja s godinama izgleda sve bolje, a pridružila im se i bivša žena još jednog Vatrenog

Darijo Srna Darijo Srna Lovro Domitrović/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Darijo Srna i Milana Vlaović Kovaček Luka Modrić, Darijo Srna i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) Vanja Modrić, Mirela Forić Srna i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Vanja Modrić i Mirela Forić Srna (Foto: Instagram) +0 Darijo Srna Galerija

Mirela Forić Srna bila je pratnja suprugu Dariju na promociji njegove biografije "Zašto te zovu Srna", koju je napisala Milana Vlaović Kovaček.

Umirovljeni nogometaš Darijo Srna (40) za vikend je predstavio svoju biografiju "Zašto te zovu Srna".

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Mario Stanić Ekipa za poželjeti! Enis Bešlagić u Njemačkoj susreo čak dvojicu legendarnih Vatrenih i pohvalio se fotkama: "Malo nas je, al' smo dobro raspoređeni"

Na svečanoj promociji u jednom zagrebačkom hotelu okupila su se brojna poznata domaća nogometna imena, a Dariju se pridružila i supruga Mirela Forić Srna (40), s kojom ga nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Poduzetnica Mirela za tu je prigodu odabrala jednostavnu, ali elegantnu crnu haljinu u kojoj je potvrdila da s godinama izgleda samo sve bolje.

Na promociji je bila i autorica knjige Milana Vlaović Kovaček, inače i bivša supruga još jednog proslavljenog Vatrenog, Gorana Vlaovića.

Inače, Darijo i Mirela u braku su od 2010. godine, a imali su jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja. Sudbonosno da izrekli su u Dubrovniku, a svadbeno slavlje organizirali su u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić. Par zajedno ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla, a Mirela je uvijek bila velika podrška svojem suprugu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Barbra Streisand - 3 Kralj Charles i Barbra Streisand - 1 Kralj Charles i Barbra Streisand - 2 Kralj Charles III. +17 Kralj Charles - 1 Zanimljivosti Kralj Charles bio je opsjednut slavnom glumicom, a kružila su šuškanja i da su više od prijatelja: "Opasno je privlačna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene