Primjećujete?

Teško je povjerovati da su ove fotke poznate Hrvatice nastale prije 16 godina, tad je samo jedan detalj na njoj bio drugačiji nego danas!

Mila Horvat Mila Horvat Davor Puklavec/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +0 Mila Horvat Galerija

Isplivale su fotografije Mile Horvat iz 2006. godine na kojima izgleda gotovo isto kao i danas, a jedina razlika je u frizuri.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (41) zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, no prije nije propuštala nijedan važan događaj.

Pogledaj i ovo Mila Horvat Opustila se na ljetovanju Naša bivša voditeljica skinula gornji dio badića i vrućim prizorima dovela društvene mreže do usijanja: "Budite mirni…"

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, kada je izgledala gotovo isto kao i danas, a jedina razlika je u frizuri.

Tada je bila ošišana do ramena, a većinu karijere, kao i sada, njegovala je dugačku kosu.

Godine na njezinu licu nisu ostavile nimalo traga, a s vremenom čak izgleda i sve bolje. Tako je nedavno sve očarala na jednoj sportskoj svečanosti na kojoj se pojavila što je pola godine izbivala iz javnosti, a nosila je usku haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru.

Obožavatelje je nedavno obradovala i otvaranjem profila na Instagramu, a tada je objasnila je i zašto se tek sada pridružila društvenoj mreži.

"Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat", napisala je uz svoju prvu objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

Krajem prošle godine govorila je i kako uskoro odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju, u kojoj je trebala raditi kao sportska agentica, no čini se da je promijenila planove ili ih je zasad ostavila po strani.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +9 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +12 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene