Skriva ga već dugo

Mila Horvat pokazala gdje uživa, a jedan detalj otkrio je tajanstvenu osobu koja joj pravi društvo

Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 3 +14 Mila Horvat - 2 Galerija

Voditeljica Mila Horvat objavila je tajanstvenu objavu te pratiteljima pokazala da odmor provodi s nepoznatim muškarcem.

Voditeljica Mila Horvat trenutno boravi u Abu Dhabiju, a s pratiteljima je podijelila već nekoliko videozapisa s pješčanih plaža te pokazala kako uživa u visokoj temperaturi.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Međutim, osim plaža, ležaljki i mora, Mila je objavila i još jednu fotografiju te pobudila maštu pratiteljima.

Mila je fotografirala svoju nogu pokraj noge tajanstvenog muškarca na pijesku, a pretpostavlja se da je muškarac koji joj pravi društvo tajanstveni Španjolac s kojim je Mila već nekoliko godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Horvat (@milahorvatofficial)

''Tako savršen dan'', napisala je Mila u opisu, a o svom partneru nikada ništa nije otkrila. Rekla je tek da joj odgovara jer uz njega može biti svoja, kao i da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega, piše Tportal.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

A nakon nekog vremena izbivanja iz javnosti, Mila se sada ponovno pojavljuje na događanjima te objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapela njena mršava figura.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 +11 Katarina Ostojić Kaya - 4 Celebrity Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +23 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene