Konačno!

Kolinda otkrila zašto se suprug Jakov s njom nigdje ne pojavljuje, ali i detalje njegova posebnog ženskog društva: "Vjerojatno je uživao!"

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jure Miskovic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +20 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je zašto se njezin suprug Jakov Kitarović ne pojavljuje u javnosti i zašto ga rijetko s njom viđamo.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje se vrijeme često pojavljuje u javnosti i plijeni pažnju svojom ljepotom i izgledom, za koji dobiva same pohvale, no s njome ne viđamo njezina supruga Jakova Kitarovića.

Pogledaj i ovo Jakov Kitarović Dobro raspoložen Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

54-godišnja Kolinda sada je otkrila i odgovorila na pitanje koje zanima njezine brojne obožavatelje, pojasnivši u razgovoru za Gloriju zašto se Jakov s njom nigdje ne pojavljuje.

"Nije se volio, a ni dandanas se ne voli eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao. Kad sam bila veleposlanica u SAD-u, učlanio se u razne klubove supružnika diplomata i američkih dužnosnika te stvarao brojna poznanstva. Bio je, primjerice, dobar sa suprugom šefa CIA-e, pa je posjetio sjedište u Langleyju. Vjerojatno je uživao u činjenici da je jedan od rijetkih muškaraca u tom ženskom društvu, a kolegice i kolege jako su ga voljeli. Mnogo se trudio i radio, a najviše na humanitarnim inicijativama. I kad sam bila predsjednica, dužnost domaćina supružnika nekog dužnosnika shvaćao je vrlo ozbiljno. Mnogo se pripremao, informirao i sudjelovao u kreiranju programa. Ne zna se mnogo o tome zato što je samozatajan i ne želi da se o njemu govori. Mnogi su ga molili za intervjue, ali bio je principijelan i nikad nije pristao", izjavila je Kolinda za Gloriju.

Ovih je dana na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije s izleta u Hercegovinu, a pratitelji su je u komentarima obasuli komplimentima.

"Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj BiH", napisala je, a podijelila je i niz fotografija na kojima je svojim izgledom obožavatelje bacila u trans.

"Predivna! Kao curica", "Žena za sva vremena!", "Izgledate savršeno", "Naša ljepotica", "Komad", "Kao da ste u dvadesetima" samo su neki od brojnih komplimenata koji su se samo nastavili nizati u komentarima ispod objave.

Kolinda je na fotkama odjevena ležerno i poprilično mladenački i moderno, što se uvelike razlikuje od njezina stila za vrijeme predsjedničkog mandata, kada je najčešće nosila kostime i ženska odijela. Osim novim stilom, Kolinda u posljednje vrijeme privlači puno pozornosti i svojom vitkom figurom te mladolikim izgledom, a bila je i glavna zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Bivša predsjednica zdušno je bodrila Vatrene u upečatljivim odjevnim kombinacijama, od kojih se svakako najviše istaknula narodna nošnja, no ostat će upamćena i elegantna bijela haljina koju je nosila u polufinalu, kao i košulja Louis Vuittona s crveno-bijelim kvadratićima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović objavila niz novih fotografija i bacila obožavatelje u trans: "Naša ljepotica, kao curica..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene