ma, tko bi je prepoznao?!

Pogledajte koliko se Kolinda Grabar-Kitarović promijenila od 2006. godine, jedna razlika posebno upada u oči!

Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Davor Pongračić/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. +25 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Pojavile su se fotografije Kolinde Grabar-Kitarović iz 2006. godine, kada je bila ministrica europskih integracija i izgledala je znatno drugačije nego danas.

Kolinda Grabar-Kitarović bila je aktivna u hrvatskoj politici puno prije nego što je postala predsjednica.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, kada je kao ministrica europskih integracija sudjelovala na svečanosti u rezidenciji francuskog veleposlanika na kojoj je Michel Platini Vlatku Markoviću uručio odličje Viteza nacionalnog reda zbog njegovih osobitih zasluga za razvoj francuskog nogometa.

Kolinda je tada pozirala u društvu Franje Arapovića, Nadana Vidoševića i Branka Mikše, a izgledala je znatno drugačije nego danas.

Sudeći prema boji njezina tena, može se zaključiti da je Kolinda u to vrijeme redovito posjećivala solarij, u što će vas uvjeriti i njezine druge fotke iz 2006. godine koje možete pogledati u galeriji.

Devet godina kasnije, točnije 11. siječnja 2015. izabrana je za predsjednicu Hrvatske, a i otada se znatno promijenila.

Otkako joj je završio mandat, najviše pažnje privlači svojom nikad vitkijom figurom, a promijenila je i svoj modni izričaj te je klasična ženska odijela i komplete zamijenila njihovim modernijim varijantama i dizajnerskim komadima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Kolinda je bila i jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru, na kojem je vjerno bodrila Vatrene u upečatljivim odjevnim kombinacijama, od kojih se svakako najviše istaknula narodna nošnja koju je nosila na utakmici Hrvatske i Kanade.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić +15 Tatjana Jurić - 4 Nekad i sad Već 20 godina slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Russell - 2 Taylor Russell - 3 Taylor Russell - 1 Taylor Russell - 3 +4 Taylor Russell Celebrity Svijet je tek pošteno čuo za nju, a ona svojim razgolićenim izdanjima izaziva pomutnju, za ovo bome treba hrabrosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene