ne mogu joj se nadiviti!

Kolinda Grabar-Kitarović objavila niz novih fotografija i bacila obožavatelje u trans: "Naša ljepotica, kao curica..."

Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 7 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. +19 Kolinda Grabar-Kitarović, 2006. Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je fotografije s izleta u Hercegovini, a pratitelji su je u komentarima obasuli komplimentima.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svojem profilu na Facebooku pohvalila se da je bila na izletu u Hercegovini.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

"Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj BiH", napisala je, a podijelila je i niz fotografija na kojima je svojim izgledom obožavatelje bacila u trans.

"Predivna! Kao curica", "Žena za sva vremena!", "Izgledate savršeno", "Naša ljepotica", "Komad", "Kao da ste u dvadesetima", samo su neki od brojnih komplimenata koji su se samo nastavili nizati u komentarima ispod objave.

Kolinda je na fotkama odjevena ležerno i poprilično mladenački i moderno, što se uvelike razlikuje od njezina stila za vrijeme predsjedničkog mandata, kada je najčešće nosila kostime i ženska odijela.

Osim novim stilom, Kolinda u posljednje vrijeme privlači puno pozornosti i svojom vitkom figurom te mladolikim izgledom, a bila je i glavna zvijezda na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Bivša predsjednica zdušno je bodrila Vatrene u upečatljivim odjevnim kombinacijama, od kojih se svakako najviše istaknula narodna nošnja, no ostat će upamćena i elegantna bijela haljina koju je nosila u polufinalu, kao i košulja Louis Vuittona s crveno-bijelim kvadratićima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 3 +26 Ben Affleck - 2 Zanimljivosti Video Jennifer Lopez i Bena postao hit na društvenim mrežama, morao joj je pojasniti neke stvari: "Jen, nisam pio!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene