Ovo je urnebesno!

Dotjerana Kolinda plijenila je poglede na finalu Svjetskog prvenstva, a ona je potajice snimala reakcije jednog svjetski poznatog gospodina!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatan Ibrahimović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović, Brigitte Macron Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović bila je na finalu Svjetskog prvenstva u Katru, a tijekom utakmice Argentine i Francuske potajice je snimala predsjednika Macrona.

Bivša predsjednica hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ostala je u Katru na finalu Svjetskog prvenstva.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Sa stadiona se javila u svojim pričama na Instagramu, u kojima je pokazala kako se sredila za finale, a nosila je haljinu cvjetnog uzorka i strukiranoga kroja, u kojoj je istaknula vitku figuru.

U tom izdanju nije mogla proći nezamijećeno, dok je svu njezinu pažnju tijekom utakmice ukrao jedan čovjek.

Kolinda je potajice snimala reakcije predsjednika Emmanuela Macrona na golove Francuske, a snimkama je zabavila svoje pratitelje na Instagramu.

Fotografi su je nakon utakmice uhvatili i u društvu prve dame Francuske Brigitte Macron

U pričama na društvenoj mreži pohvalila se i fotografijom s nogometnom zvijezdom Zlatanom Ibrahimovićem.

Inače, Kolinda je vjerno bodrila Vatrene na većini utakmica tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. Za zadnju utakmicu s Marokom posebno se dotjerala, a nosila je usku bijelu haljinu te je cijelo vrijeme s tribina mahala hrvatskom zastavom.

Nakon utakmice našim je nogometašima na svojem profilu na Instagramu čestitala na osvojenoj bronci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Ostat će još dugo upamćeno i njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, na kojoj se pojavila u narodnoj nošnji.

Puno se pisalo i o košulji brenda Louis Vuitton s bijelo-crvenim uzorkom, kojom je u Katru odala počast pokojnom dizajneru i kreativnom direktoru luksuzne modne kuće Virgilu Ablohu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia i Ivo - 2 Mia i Ivo - 1 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 8 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 7 +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 6 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i Zlatko Dalić Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 +20 Martina Tomčić - 2 Celebrity Jeste li primijetili kako je Martina odala počast Vatrenima u finalu Supertalenta? Pohvalila se i fotkom na kojoj će joj mnogi pozavidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene