ponosna na naše

Jeste li primijetili kako je Martina odala počast Vatrenima u finalu Supertalenta? Pohvalila se i fotkom na kojoj će joj mnogi pozavidjeti!

Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 4 Living4media 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i Zlatko Dalić Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 +14 Martina Tomčić - 1 Galerija

Martina Tomčić u finalu Supertalenta svojim je outfitom odala počast brončanim Vatrenima, a pohvalila se i fotografijom s prvim čovjekom reprezentacije.

Operna pjevačica Martina Tomčić odradila je još jednu sezonu showa Supertalent, u kojem je već godinama članica žirija, a svojim outfitom za finale odala je počast i našim nogometašima, koji su na Svjetskom prvenstvu u Katru osvojili broncu.

Pogledaj i ovo Supertalent: Maja Šuput - 1 nije štedjela s pohvalama Šuput mu je otvoreno poručila da je njezin tip, no nije joj se ostvarilo što je poželjela: "Ovo kako vi večeras izgledate…"

"Finale Supertalenta i haljina brončanih detalja zlatnog sjaja za naše Vatrene", napisala je Martina u opisu fotke na kojoj pozira u svečanoj crnoj haljini s brončanim trakicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Predobro", "Predivna dama", "Diva", "Izvrsno! Predivni ste!" neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Martina se u svojim pričama na Instagramu pohvalila fotkom na kojoj će joj pozavidjeti mnogi Hrvati.

"Danas imati fotku sa Zlatkom Dalićem je 'must have'. Bravo", napisala je preko fotke na kojoj pozira s izbornikom hrvatske reprezentacije, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Inače, u devetoj sezoni showa Supertalent pobjedu je odnio iluzionist Magic Leon, na kojeg su posebno ponosni bili voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan, koji su mu na audiciji dali zlatni gumb.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia i Ivo - 2 Mia i Ivo - 1 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 8 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 7 +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 6 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Crnica, Supertalent - 1 Kristijan Crnica, Supertalent - 2 Kristijan Crnica, Supertalent - 3 Kristijan Crnica, Supertalent - 4 +20 Kristijan Crnica, Supertalent - 5 Celebrity Pogledajte nastup ovog šarmera zbog kojeg se Martina nije mogla sabrati: "Srce mi je toliko luđački lupalo, zbilja mi nije bilo dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene