"Baš me naljutilo!"

Martina Tomčić otvoreno progovorila o velikoj nepravdi: "Malo tko je o tome pričao"

Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 4 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić Martina Tomčić, Peta emisija Supertalent +14 Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman, Fabijan Pavao Medvešek - 1 Galerija

Martina Tomčić u drugoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" zablistala je u glamuroznom izdanju, a progovorila je i o jednoj velikoj nepravdi.

Operna pjevačica Martina Tomčić članica je žirija u showu "Supertalent", a u drugoj polufinalnoj emisiji zablistala je u glamuroznom tirkiznom izdanju.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić "Kraljica!" Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

"Kriza identiteta na najjače, jer... opet boja", našalila se u opisu svojih fotografija iz studija koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

U svojim pričama na društvenoj mreži Martina je podijelila i trenutak iz emisije nakon nastupa plesnog studija My Way, kada je progovorila o jednoj velikoj nepravdi.

"Baš me naljutilo!" napisala je preko videa u kojem govori sljedeće:

"Ta djeca i mladi ljudi su, recimo, ovih dana imali svjetsko prvenstvo u plesu, o kojem je malo tko pričao, a da ne kažem da se u, recimo, ples kao što je break dance ili show dance ne ulaže gotovo ništa. Zato hvala što ste došli, ja se nadam da idete dalje", kazala je Martina, čija je 11-godišnja kći Rebeka Moskaljov sudjelovala na spomenutom Svjetskom prvenstvu u stepu, koje se održalo u Velikoj Gorici od 23. do 26. studenog.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

S Rebekom smo razgovarali uoči natjecanja, za koje se dugo pripremala.

"Za ove koreografije pripremala sam se oko godinu dana, možda malo manje, plešem ih četiri. Znači solo, tema je Princeza i žabac; mala grupa u kojoj nas je sedmero; treća koreografija je formacija i tu nas je dvadesetak, i produkcija, tu je baš cijeli klub, točno nas je 56. Ja plešem u dječjoj kategoriji", pojasnila je za DNEVNIK.hr.

Pitali smo Rebeku i ima li možda želju prijaviti se u show Supertalent i što misli kako bi mama Martina ocijenila njezin nastup.

"Hmm, da smijem ići na Supertalent ,ne bih išla kao solist, nego s grupnom točkom, s prijateljima, i mislim da bi to bilo super iskustvo", zaključila je Rebeka.

Uz Martinu, u žiriju "Supertalenta" nalaze se i pjevačica Maja Šuput, glumac Fabijan Pavao Medvešek te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 +12 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se oglasio nakon važne večeri posebnom fotografijom sa ženom i sinom, a mjesto na kojem poziraju njima je vrlo važno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene