Prepoznajete li je?

Naša pjevačica nekad je imala 50 kilograma više i kratku plavu kosu, a danas ne nalikuje na staru sebe i izgleda kao druga osoba!

Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 1 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 +5 Martina Vrbos - 3 Galerija

Martinu Vrbos javnost pamti kao plavušu s kojim kilogramom viška, no tijekom godina podvrgnula se drastičnim transformacijama.

Martinu Vrbos domaća javnost najviše zna kao plavušu kratke kose s malo jačom figurom, no tijekom godina pjevačica je drastično promijenila svoj fizički izgled te svakom novom fotografijom iznenadi svojom transformacijom. 

Pogledaj i ovo Martina Vrbos ''dosta je bilo!'' Hrvatska pjevačica koja želi predstavljati Srbiju na Eurosongu suočila se s hejterima: ''Iz inata ću pobijediti i svim srcem predstavljati Srbiju!''

Martina se borila s kilogramima, a nakon što je nekad imala 120, danas teži 70 kilograma. 

Pjevačica je za Blic.rs ispričala sve detalje o rigoroznoj dijeti i borbi s kilogramima. 

"Naglo sam se udebljala poslije trudnoće jer nisam mogla jesti što sam htjela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično jela sam brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma", rekla je Martina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARTINA VRBOS (@martinavrbosofficial)

Priznala je i kako se sporo kretala te su joj se noge od debljine stiskale. Kako je dodala, doslovno nije imala volje ni za što.

"Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršavio, a jeo je sve što je poželio. Odlučila sam i ja probati. Svaki dan jedem što god želim po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem jesti u 16 sati, a počnem ujutro u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osjećam, imam mnogo više energije", objasnila je.

Iako se doslovno prepolovila - njoj to ipak nije dovoljno. Smatra kako još uvijek nije stigla do željene kilaže, međutim samopouzdanja joj ne manjka. Želi imati 58 kilograma. 

"Tada ću hodati gola po ulicama samo da ljudi vide koliko sam zgodna."

Osim što pazi na prehranu, Martina je uvela i tri puta tjedno trening u svoj raspored.

Planira pomoći i drugima koji se bore s istim problemom:

"Želim pokrenuti svoj vlastiti program u kojem ću savjetovati žene i bodriti ih da počnu razmišljati o zdravom načinu života."

Osim što je smršavila, promijenila je i frizuru pa se tako iz plave odlučila na crnu boju kose, koja joj idealno pristaje.

Podsjetimo, Vrbos se proslavila svojim vrhunskim glasom i njezin prvi album "Sve moje boje" oduševio je kritičare 2009. godine. Surađivala je i s brojnim domaćim glazbenicima, poput Arsena Dedića i grupe Let 3, a sudjelovala je i u jednom reality showu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 1 +25 Sonja Kovač - 11 Celebrity Sonja Kovač objavila seksi fotografiju u naručju svojeg dragog, slave Valentinovo na svojem najčarobnijem mjestu u Italiji!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3, 2008. godina - 3 Let 3, 2008. godina - 4 Let 3, 2008. godina - 5 Let 3, 2008. godina - 2 +18 Let 3, 2008. godina Nekad i sad Dečki iz Leta 3 prije 15 godina završili su na sudu zbog čepova u stražnjicama, a sada su isplivale fotografije eksplicitne koreografije

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene