Sjećate se ovoga?

Dečki iz Leta 3 prije 15 godina završili su na sudu zbog čepova u stražnjicama, a sada su isplivale fotografije eksplicitne koreografije

Let 3, 2008. godina - 1 Let 3, 2008. godina - 1 Jurica Galoić/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3, 2008. godina - 3 Let 3, 2008. godina - 4 Let 3, 2008. godina - 5 Let 3, 2008. godina - 2 Let 3, 2008. godina Let 3, 2008. godina - 1 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +12 Let 3 - 1 Galerija

Grupa Let 3 završila je 2008. godine na sudu zbog vrijeđanja morala građana na koncertu u Varaždinu, a prije dolaska na ročište rekonstruirali su spornu koreografiju s čepovima u stražnjicama.

Ovogodišnji predstavnici Hrvatske na Euroviziji, riječki rokeri Let 3, poznati su po svojim kontroverznim nastupima i skidali su se na pozornici i puno puta prije Dore.

Pogledaj i ovo Let 3 Očekivano? Evo kako je Let 3 komentirao Baby Lasagnu, dok su oni bili njegovi glavni favoriti: "Prvi put sam ga neki dan čuo i..."

Na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije pokazali su stražnjice u tangama, dok su ranije znali nastupati s brnjicama preko spolovila te ružama i čepovima u stražnjicama.

Upravo su zbog jednog takvog nastupa 2008. godine završili na sudu, a sada su ponovno isplivale fotografije iz tog razdoblja.

Let 3 zaradio je prijavu jer su tijekom svojeg koncerta u Varaždinu pokazivali stražnjice u koje su stavili čepove, što su gradski oci protumačili kao remećenje javnog reda i mira. Prekršajni sud u Varaždinu tada je odlučio da su nastupom povrijedili moralne osjećaje građana Varaždina i članovi benda morali su platiti 300 kuna, ali su to odbili učiniti jer su prijavu smatrali umjetničkom cenzurom.

Uoči dolaska na ročište letovci su rekonstruirali spornu koreografiju, takozvani "modni ples", a fotografije pogledajte na vlastitu odgovornost u našoj galeriji.

Nakon suđenja tadašnji varaždinski dogradonačelnik Ivan Mesek ispričao se bendu za prekršajnu prijavu koju je grad Varaždin protiv riječkog benda podignuo 2006. godine te im je u znak pomirenja darovao barokne čepove za stražnjicu.

Podsjetimo, Let 3 je s pjesmom "Mama ŠČ" odnio uvjerljivu pobjedu na Dori, na koju je došao traktorom. Time je bend izborio odlazak na Eurosong, koji se ove godine održava u Liverpoolu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Noor Alfallah +5 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Celebrity Nove fotografije legendarnog glumca zbunile su obožavatelje, svi se pitaju što je pošlo po zlu: "Je li pao u tanjur s bolonjezom?"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene