Manje je više?

Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

Ashley Roberts Ashley Roberts Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) +0 Ashley Roberts Galerija

Ashley Roberts pojavila se u prozirnoj haljini na dodjeli nagrada Brit Awards, koja je održana u Londonu.

Britanska pjevačica i radijska voditeljica Ashley Roberts pobrinula se da bude glavna tema nakon dodjela Brit Awardsa, i to zahvaljujući kreaciji u kojoj je pokazala baš sve.

Pogledaj i ovo showbuzz povijesno izdanje dodjele Dodijeljene nagrade Brit Awards: Adele pomela konkurenciju i trijumfirala u tri najvažnije kategorije

41-godišnja Ashley na samoj dodjeli pojavila se u srebrnom topiću i asimetričnoj suknji, no svoju je odvažniju stranu pokazala na zabavi nakon svečane ceremonije. Tamo se pojavila u prozirnoj haljini u kojoj su joj grudi prekrila tek dva komadića tkanina, a ispod koje je nosila tangice, pa je njezina pozadina došla u prvi plan.

Ashley se proslavila kao članica grupe Pussycat Dolls, a razgolićena izdanja tijekom godina postala su joj zaštitni znak i za nju kao da vrijedi izreka manje je više.

Glazbenica je 2020. prekinula ljubavnu vezu s talijanskim plesačem Giovannijem Perniceom, koji je od nje mlađi deset godina, no čini se da to nije previše utjecalo na nju. U vezi su bili godinu dana nakon što su se upoznali na jednom plesnom natjecanju 2018. godine, a danas nije poznato ljubi li koga. 

"Dobra sam prema samoj sebi i prilično sam neovisna. Lijepo se s nekim povezati, ali u ovom trenutku karantena je još uvijek aktivna, tako da sam tu gdje jesam", izjavila je nakon prekida u jednom intervjuu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene