"Dobrodošli u finale"

Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

Let 3 - 2 Let 3 - 2 Damir Skomrlj/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 na Dori +18 Let 3 Galerija

Let 3 izazvao je brojne reakcije svojom pobjedom na Dori, a sada su se oglasili i veliki obožavatelji Eurosonga, čija su mišljenja o pjesmi "Mama ŠČ" podijeljena.

Reakcije na pobjedu Leta 3 na ovogodišnjoj Dori ne stišavaju se, kako u Hrvatskoj, tako ni van granice Lijepe Naše jer je njihova pjesma "Mama ŠČ" ostavila dojam na mnoge obožavatelje Eurosonga.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Mnogi su zapravo ostali iznenađeni odabirom pjesme koju Hrvatska šalje na Eurosonog u Veliku Britaniju, a društvenim se mrežama šire komentari.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Kakve ikone, sretno Hrvatska", "Ma dajte ljudi, konačno imamo nešto smiješno, bizarno, legendarno", "Nevera je opljačkana", "Ova šala više nije smiješna", "Dobrodošli u finale", "Molimo Euroviziju da ovo diskvalificira", "Imali su najbolju izvedbu", samo su neki od komentara sa službenog profila Eurovizije na Instagramu.

Noosh Berberian popularna je youtuberica koja ne propušta Eurosong, a sada je dala i svoj osvrt na "Mamu ŠČ", a svoje iznenađenje na licu nije mogla sakriti.

"Ne mogu vjerovati. Naježila sam se. Moram zapljeskati Hrvatskoj jer nikada nisu ovako nešto slali na Eurosong. Nisam sigurna obožavam li pjesmu ili mi je previše. Ali sviđa mi se, podsjeća me na Queenov 'Bohemian Rhapsody'", zaključila je.

"Jako su karizmatični. Sviđa mi se, ovo je moj 'Guilty Pleasure' ove godine. Wow, ovo je jedinstveno, jako pamtljivo. Bit će ovo trend na TikToku. Nisam očekivao ovakvu rokersku Hrvatsku. S ovom pjesmom će se istaknuti i trebali bi biti u finalu", zaključio je još jedan obožavatelj Eurosong na YouTube kanalu EuroCelso Reactions.

No nekih se Let 3 ipak nije dojmio pa su ostali zatečeni viđenim nastupom.

"Nemam riječi, ne znam što bih rekao. Hrvatska ovo šalje? Imali ste Tik tok prije dvije godine, Mia Dimšić prošle godine nije prošla u finale, ali nije zaslužila da nakon nje dođu oni", smatra obožavatelj i pratitelj Eurosonga Jude Kennedy.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +11 Tony Cetinski - 1 Nekad i sad Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +11 Let 3 na Dori Celebrity Društvene mreže preplavili komentari na pobjedu Leta 3 na Dori: Jedni smatraju da su stvoreni za Eurosong, a drugi se s tim ne slažu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene