Vidi se promjena

Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

Tony Cetinski Tony Cetinski Livio Andrijic/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski i Kiki Rahimovski Tony Cetinski i supruga Tony Cetinski u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 Tony Cetinski u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 In Magazin: Tony Cetinski - 3 +5 In Magazin: Tony Cetinski - 5 Galerija

Tony Cetinski nastupio je na Dori kao gostujući pjevač, a pokazao je i svoj novi imidž nakon transplantacije kose.

Tony Cetinski zabavljao je publiku na ovogodišnjoj Dori, u predahu između glasovanja i proglašenja pobjednika, izvevši neke od svojih najvećih hitova pa tako i "Nek ti bude ljubav sva" s kojim je i sam pobijedio na izboru davne 1994. godine.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

A osim što je kod mnogih probudio nostalgiju, 53-godišnji Tony je privukao pažnju svojim novim imidžem, točnije frizurom kojom se može pohvaliti nakon što se podvrgnuo transplantaciji kose.

Pjevač tako ponovno nosi svoj zaštitni znak, prepoznatljive kovrče koje su rezultat zahvata kojem se podvrgnuo krajem 2021. godine, a koji je očito i više nego uspio.

Pjevač je ranije na Instagramu otvoreno progovorio o zahvatu koji je napravio.

"Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše. Iskreno se veselim rezultatima!", objasnio je tada Cetinski kojemu je na početku karijere dugačka kosa s loknama bila mu je zaštitni znak.

Tony je pobjedu na Dori odnio davne 1994. godine, s pjesmom "Nek ti bude ljubav sva", koja je postala bezvremenski hit, a tih se vremena danas prisjeća s nostalgijom.

"Sve je bilo drugačije. Onda nije bilo mobitela i društvenih mreža pa su se ljudi više družili. Osjećao se festival, duša festivala i kad bi preko dana nekoga sreo, stao bi na piću, pričali bi o nekom koncertu. Kolege su se više družili. Dvornik, Gobac, Prljavo Kazalište, Parni Valjak... Ja nikad neću zaboravit to druženje", kazao nam je Tony na konferenciji za medije uoči Dore.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Jim Embury - 3 Kate Middleton i Jim Embury - 2 Kate Middleton i Jim Embury - 4 Kate Middleton i Jim Embury - 1 +25 Kate Middleton Celebrity Pogledajte dirljiv susret Kate Middleton i važne joj osobe koju nije vidjela čak 25 godina, nije znala da će biti tamo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene