Što vi mislite?

Društvene mreže preplavili komentari na pobjedu Leta 3 na Dori: Jedni smatraju da su stvoreni za Eurosong, a drugi se s tim ne slažu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 na Dori Let 3 Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 +5 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 2 Galerija

Let 3 pobijedio je na Dori, a njihov uspjeh izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Let 3 ovogodišnji su pobjednici Dore, izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 2023. i predstavljat će nas u svibnju u Liverpoolu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Gledatelji i stručni žiri odlučilu su da je njihova pjesma "Mama ŠČ!" najbolja i dobila je najviše glasova i to nakon što su na Doru stigli ni više ni manje, nego traktorom.

A reakcije na njihovu pobjedu pojavile su se na društvenim mrežama odmah nakon proglašenja.

"Sad će svi reć fuj, sramota, joj, ovo, ono... Ali pjesma i izvođač su idealni za Eurosong. Čestitke i sretno", "Stvoreni za Eurosong", Bravo!!! Nadam se da će se skinuti do kraja!!!", Definitivno sramota", "Sretno momci", "Bravo šč", "Što luđe, to bolje", "Bože sačuvaj", "Legende", "Odlično, napokon ćemo šokirati", samo su neki od podijeljenih komentara. 

Iako kao bend postoje duže od Dore, dosad se nisu prijavljivali, a uoči izbora otkrili su nam i zašto.

"Dosad nam Dora nije bila interesantna, a sad smo se odlučili da Doru stavimo u naš projekt", objasnio nam je Damir Martinović Mrle.

Dečki su na konferenciji uoči Dore u Opatiji ukrali svu pažnju svojim upečatljivim outfitima; Mrle u bijeloj bundi i džemperu s izvezenim "ŠČ", a Prlja u ružičastom odijelu, a ništa drugačije nije bilo ni nastupu.

"Za Doru imamo potpuno drugačiju robu", najavili su, a upitali smo ih i planiraju li se možda skinuti na pozornici, s obzirom na to da su u svojoj dugogodišnjoj karijeri često to znali raditi.

"TV ima nekakve svoje prohtjeve i pravila, a nije nam baš u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to", kazao nam je Prlja.

Iako nisu htjeli puno otkrivati o svojem nastupu, napravili su pravi spektakl, baš kao što su ga i najavili.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Top of The Pop ft. Mario Petreković Yogi Boris Štok Tajana Belina +27 Krešo i Kisele kiše Celebrity Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, spektakularnim nastupom osvojili su publiku i žiri!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 7 +11 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 5 Celebrity Let 3 odradio nastup na Dori o kojem se pričalo danima prije, što mislite, hoće li nas predstavljati u Liverpoolu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene