Pobjednici Dore!

Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, spektakularnim nastupom osvojili su publiku i žiri!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Top of The Pop ft. Mario Petreković Yogi Boris Štok Tajana Belina Krešo i Kisele kiše Maja Grgić Barbara Munjas Đana Patricia Gasparini The Splitters +21 Hana Mašić Galerija

U Opatiji se održao izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 2023. na kojoj će nas ove godine predstavljati Let 3.

Završila je Dora - izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 2023. na kojem je pobjeda pripala Letu 3 i njihovoj pjesmi Mama ŠČ! s kojom će nas u svibnju predstavljati u Liverpoolu na izboru za najbolju pjesmu Europe.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 "Rim Tim Tagi Dim" Je li ovo pobjednički nastup ovogodišnje Dore? Baby Lasagna u finalu ispunio sva očekivanja!

Doru je otvorila prošlogodišnja pobjednica Mia Dimšić sa svojom pjesmom "Guilty Pleasure"  koja, nažalost, nije prošla u veliko finale Eurosonga, a veliki spektakl pred dvoranom izveo je upravo Let 3 koji je na ovogodišnju Doru stigao s traktorom.

Dora se ove godine održala u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, na čijoj je pozornici nastupilo ukupno 18 izvođača, od kojih su nam neki bili jako dobro, a neki malo manje poznati.

Led su probili Top of the Pop ft. Mario 5reković s pjesmom "Putovanje" i činilo se da su se dobro zabavili na pozornici.

Drugi je nastupio Yogi sa svojom laganom baladom "Love at First Sight", uz to svirajući i gitaru. 

Boris Štok nastupio je treći s pjesmom "Grijeh", zaradivši glasne ovacije publike u dvorani. 

Tajana Belina moćnim je vokalom otpjevala svoju pjesmu  "Dom" kojom je pokušala izboriti odlazak u Liverpool.

Krešo i Kisele kiše donijeli su na pozornicu malo žešći ritam i to pjesmom "Kme kme".

U svijet šumske čarolije gledatelje pred malim ekranima i publiku u dvorani odvela je Maja Grgić i njezina pjesma "I Still Live".

Barbara Munjas otpjevala je "Putem snova" i poslala lijepu poruku svojom pjesmom. 

Osma po redu zapjevala je Đana, njezina pjesma "Free fallin" rasplesala je dvoranu, a sve su upotpunili posebni scenski efekti. 

Patricia Gasparini na engleskom je jeziku izvela pjesmu "I Will Wait"  i doslovno zablistala u kostimu prekrivenom šljokicama.

Splitski bend The Splitters predstavili su se pjesmom "Lost and Found" koju su također izveli na engleskom jeziku i dobili glasnu podršku navijača u studiju.

Hana Mašić otpjevala je emotivnu pjesmu "Nesreća", a osim moćnim vokalom, dodatnu je pažnju privukla i seksepilnom haljinom s izrezima koju je odabrala za tu priliku.

O borbama anđela i demona pjevao je Damir Kedžo i to u svojoj pjesmi "Angels and Demons", a njegov moćni nastup zaradio je i glasan pljesak publike.

Martha May je sa svojom pjesmom "Distance" nastupila 13. po redu,  nježnom baladom koju je otpjevala u raskošnoj haljini.

"Master Blaster" naziv je pjesme koju je rasplesani Detour izveo na pozornici i podigao atmosferu u dvorani. 

Meri Andraković predstavila se moćnom pjesmom "Bye Bye Blonde", a upravo je ona slovila kao jedna od favoritkinja ovogodišnjeg izbora.

Kako su i najavili Let 3 je sa svojom pjesmom "Mama ŠČ!" izveo pravi mali spektakl na pozornici i u svom stilu završio nastup za pamćenje pokazavši pozadine u poluprozirnim, svjetlucavim kreacijama. 

Eni Jurišić nastupila je s baladom "Kreni dalje" koja je nastala u suradnji s Matijom Cvekom. 

Posljednje po redu nastupile su Harmonija disonance s pjesmom "Nevera (Lei, lei)" i na samom kraju podigle publiku na noge.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 7 +11 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 5 Celebrity Let 3 odradio nastup na Dori o kojem se pričalo danima prije, što mislite, hoće li nas predstavljati u Liverpoolu?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković - 33 +20 Meri Andraković - 32 Celebrity Meri u trendi bodiju privukla je svu pažnju na sebe, vidi se da je sve isplanirala do zadnjeg detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene