Kakav show!

Let 3 odradio nastup na Dori o kojem se pričalo danima prije, što mislite, hoće li nas predstavljati u Liverpoolu?

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 7 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 5 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 6 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 1 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 8 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 2 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 1 +5 Dora 2023 - 3 Galerija

Let 3 napravio je pravi spektakl na pozornici Dore u Opatiji, baš kao što su i sami najavljivali.

Let 3 ove je godine izveo nastup za pamćenje na Dori na kojoj su se predstavili s pjesmom Mama Šč, a show su napravili od samog ulaska u dvoranu pred koju su stigli s traktorom.

Pogledaj i ovo Let 3 Što vi mislite? Društvene mreže preplavili komentari na pobjedu Leta 3 na Dori: Jedni smatraju da su stvoreni za Eurosong, a drugi se s tim ne slažu!

Iako kao bend postoje duže od Dore, dosad se nisu prijavljivali, a uoči izbora otkrili su nam i zašto.

"Dosad nam Dora nije bila interesantna, a sad smo se odlučili da Doru stavimo u naš projekt", objasnio nam je Damir Martinović Mrle.

Dečki su na konferenciji uoči Dore u Opatiji ukrali svu pažnju svojim upečatljivim outfitima; Mrle u bijeloj bundi i džemperu s izvezenim "ŠČ", a Prlja u ružičastom odijelu, a ništa drugačije nije bilo ni nastupu.

"Za Doru imamo potpuno drugačiju robu", najavili su, a upitali smo ih i planiraju li se možda skinuti na pozornici, s obzirom na to da su u svojoj dugogodišnjoj karijeri često to znali raditi.

"TV ima nekakve svoje prohtjeve i pravila, a nije nam baš u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to", kazao nam je Prlja.

Iako nisu htjeli puno otkrivati o svojem nastupu, napravili su pravi spektakl, baš kao što su ga i najavili.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković - 33 +20 Meri Andraković - 32 Celebrity Meri u trendi bodiju privukla je svu pažnju na sebe, vidi se da je sve isplanirala do zadnjeg detalja!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić - 11 +13 Hana Mašić - 13 Celebrity Jedna od favoritkinja Dore predstavila se snažnom baladom, a svima je za oko zapela i haljina s prorezima na gornjem dijelu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene