Svjetski nastup!

Meri u trendi bodiju privukla je svu pažnju na sebe, vidi se da je sve isplanirala do zadnjeg detalja!

Meri Andraković Meri Andraković Livio Andrijic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković Meri Andraković - 33 Meri Andraković - 32 Meri Andraković - 31 Meri Andraković - 30 Meri Andraković - 29 Meri Andraković - 28 Meri Andraković - 27 +14 Meri Andraković - 26 Galerija

Meri Andraković na Dori je izvela pjesmu "Bye Bye Blonde" koja joj je osigurala titulu jedne od favoritkinja ovogodišnjeg izbora.

Meri Andraković na ovogodišnjoj se Dori predstavila pjesmom "Bye Bye Blonde" koju je izvela uz energičan nastup i prateće plesačice.

Pogledaj i ovo Let 3 Letjele čaše i boce Objavljena snimka slavlja grupe Let 3 nakon pobjede na Dori, bio je pravi krš i lom: "Malo divljanja u afektu!"

Meri e sve začinila trendi kreacijom, bodijem bez rukava i visokim čizmama u kojima je istaknula svoju liniju.

Ova 22-godišnjakinja prije Dore je držala visoko treće mjesto među konkurencijom za pobjedu, a nama je otkrila kako teku pripreme uoči nastupa. Ona i njen tim izuzetno su se radovali nastupu koji je bio isplaniran do zadnjeg detalja.

''Svi smo jako uzbuđeni, radimo na prvim probama i upoznajemo se sa pozornicom i cjelokupnim dojmom natjecanja, moje cure i ja smo spremne i svakom probom sve više čekamo nastup 11.2.'', izjavila je bila Meri.

Iako je još mlada, Meri je od bivših hrvatskih predstavnika Eurovizije izdvojila ove legendarne nastupe.

''Rekla sam više puta da svakako izdvajam Claudiu Beni, ali tu su i Kraljevi ulice sa jako podcijenjenom pjesmom koja je meni ostala u toliko lijepom sjećanju, a to je ''Romanca'' i možda Boris Novković i ''Vukovi umiru sami'', otkrila je.

Meri je inače studentica Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, a osim što pjeva, ide na studij glume i lutkarstva.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić - 11 +13 Hana Mašić - 13 Celebrity Jedna od favoritkinja Dore predstavila se snažnom baladom, a svima je za oko zapela i haljina s prorezima na gornjem dijelu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Top of The Pop ft. Mario Petreković Yogi Boris Štok Tajana Belina +27 Krešo i Kisele kiše Celebrity Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, spektakularnim nastupom osvojili su publiku i žiri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene