Opa!

Jedna od favoritkinja Dore predstavila se snažnom baladom, a svima je za oko zapela i haljina s prorezima na gornjem dijelu

Hana Mašić Hana Mašić Livio Andrijic/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić Hana Mašić - 11 Hana Mašić - 13 Hana Mašić - 12 Hana Mašić - 8 Hana Mašić - 7 Hana Mašić - 6 Hana Mašić - 5 +7 Hana Mašić - 3 Galerija

Hana Mašić na Dori je nastupila u haljini s prorezima u kojoj je svima zapela za oko.

Pjevačica Hana Mašić nekad je radila u banci s diplomom ekonomistice, no ljubav prema glazbi bila je jača, što je pokazala i na ovogodišnjoj Dori.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Prozirni, Seksi izbor Mia Dimšić u haljini s opakim prorezom u kakvoj je još nismo vidjeli izvela prošlogodišnju pobjedničku pjesmu

31-godišnja Hana na pozornici je izvela svoju pjesmu "Nesreća", a za nastup je odabrala haljinu s prorezima u kojoj je pokazala goli trbuh i dekolte.

Glasom i stasom osvojila je regionalnu publiku, ali i jedan od naših najpoznatijih parova. Rado je viđen gost u kući Matea i Izabel Kovačića, a o Izabel ima samo riječi hvale.

''Jako mi je drago da je jedna takva snažna, pozitivna žena ušla u moj život, koja je onako iskrena. Upoznala sam je na način da sam pjevala, našla se u društvu njezine prijateljice, pjevala sam na rođendanu i tako im se svidio način na koji ja to radim i pjevala sam još na par njihovih proslava. I hvala im na tome, divni ljudi, divna energija'', izjavila je Hana za In magazin uoči Dore.

Hana je od samog početka zauzela mjesto jedne od favoritkinja, a publici se predstavila snažnom baladom.

''Svaki čovjek kroz svoj život i kroz svoj životni vijek je doživio neku bol, izdaju, prevaru. Bar kad je.. Mislim općenito i kad je neki ljubavni odnos u pitanju. Ali da, prošla sam i ja jednu veliku izdaju, jednu veliku bol i mislim da se to baš negdje kroz pjesmu osjeti'', otkrila je Hana za In magazin.

Atraktivna pjevačica mami poglede gdje god da se pojavi, no njezino srce još nitko nije osvojio.

''Već neko vrijeme i mogu reć da baš onako uživam u sebi, u toj svojoj slobodi, u svom slobodnom vremenu, u radu na sebi u svakom smislu. Nabavila sam si svog kućnog ljubimca, svoju Hani, ona mi je baš donijela neku sreću i provodim vrijeme sa njom. Ali generalno, kad dodem nakon svih obaveza u svoju 4 zida, ne mogu reći da mi ne fali jedna iskrena osoba'', priznala je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Top of The Pop ft. Mario Petreković Yogi Boris Štok Tajana Belina +27 Krešo i Kisele kiše Celebrity Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, spektakularnim nastupom osvojili su publiku i žiri!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene