Što to spremaju?

Dečki iz Leta 3 o prvom nastupu na Dori: "Nije nam u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to"

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 3 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 3 Livio Andrijic/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dora 2023 - 3 Dora 2023 - 1 Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let 3 - 2 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 7 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 5 Let 3 In Magazin: Damir Maertinović Mrle - 1 Let 3 Let 3 Let 3 +6 Let 3 Galerija

Uoči njihovog prvog nastupa na Dori, dečki iz grupe Let 3 su nam otkrili zašto se dosad nisu prijavljivali, koja je poruka njihove pjesme i kako planiraju Europi objasniti ŠČ.

Popularni riječki rock sastav Let 3 ove godine će se prvi put predstaviti na Dori, a njihova "Mama ŠČ" jedna je od najslušanijih pjesama koja se ove godine bore za odlazak na Eurosong.

Pogledaj i ovo Let 3 s fanovima u Liverpoolu - 9 Svima su zanimljivi! Dečki iz Leta 3 pravi su hit na ulicama Liverpoola, zaustavljaju ih fanovi, snimaju selfije!

Iako kao bend postoje duže od Dore, dosad se nisu prijavljivali, a  otkrili su nam i zašto.

"Dosad nam Dora nije bila interesantna, a sad smo se odlučili da Doru stavimo u naš projekt", objasnio nam je Damir Martinović Mrle.

Zanimalo nas je i kako će, u slučaju da pobjede, objasniti "ŠČ" Europi

"Neka oni nauče što je ŠČ, moraju se malo prilagodit", poručuje Mrle

Iz njihove pjesme mnogi iščitavaju različite poruke, a njima se baš to i sviđa.

"Teško je to shvatiti, nije lako. Lijepo je poticati ljudsku maštu", govori Zoran Prodanović Prlja.

A za razliku od mnogih dosadašnjih pobjednika Dore, koji su za Eurosong prevodili svoje pjesme na engleski jezik, dečki iz Leta 3 nemaju takve planove, a ne znaju ni kako bi to izveli.

"Kako ćemo ŠČ promijenit?" pita se Mrle. "ŠČ je najstarija abeceda u povijesti čovječanstva. Nema prijevoda, prvu svjetsku abecedu moraju svi naučit" dodaje, no Prlja je otvoren za prijedloge.

"Sigurno će netko imati ideju pa možemo pozvati ljude da daju ideje kako bi se to prevelo", poručio je.

Dečki su na konferenciji uoči Dore u Opatiji ukrali svu pažnju svojim upečatljivim outfitima; Mrle u bijeloj bundi i džemperu s izvezenim "ŠČ", a Prlja u ružičastom odijelu.

"Za Doru imamo potpuno drugačiju robu", najavili su, a upitali smo ih i planiraju li se možda skinuti na pozornici, s obzirom na to da su u svojoj dugogodišnjoj karijeri često to znali raditi.

"TV ima nekakve svoje prohtjeve i pravila, a nije nam baš u interesu da nas baš odmah diskvalificiraju, no još ima vremena i za to", kazao nam je Prlja.

Iako ne žele pun otkrivati o svojem nastupu, najavili su spektakl, a on njih ni ne očekujemo ništa manje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije održat će se u Sportskoj dvorani "Marino Cvetković" u Opatiji, u subotu 11. veljače s početkom u 20:15.

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski i Kiki Rahimovski In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 +14 Tony Cetinski - 4 Celebrity Tony Cetinski prisjetio se svoje pobjede na Dori davne 1994. godine, evo zašto žudi za tim vremenima: "Nikad neću zaboraviti to druženje"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić osvanula u haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled: "Najljepša na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene