dosta bizarno

Nove fotografije legendarnog glumca zbunile su obožavatelje, svi se pitaju što je pošlo po zlu: "Je li pao u tanjur s bolonjezom?"

Al Pacino - 4 Al Pacino - 4 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino - 3 Al Pacino - 2 Al Pacino - 1 Noor Alfallah Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Sylvester Stallone - 4 Al Pacino i Sylvester Stallone - 3 Al Pacino - 3 Al Pacino - 1 Al Pacino - 2 +7 Al Pacino Galerija

Al Pacino snimljen je s narančastim licem, a obožavatelji se pitaju što mu se dogodilo.

Legendarni holivudski glumac Al Pacino (82) iznenadio je javnost izgledom na novim fotografijama.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 U 84. godini! Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Paparazzi su ga ulovili ispred jednog restorana u Zapadnom Hollywoodu, a na fotografijama ima preplanule obraze, nos i čelo, dok mu je koža oko očiju, ušiju i na vratu nekoliko nijansi svjetlija.

Fotografije Pacina s narančastim licem brzo su obišle svijet, a obožavatelji su se pitali što mu se dogodilo.

"Što nije u redu s licem Ala Pacina?", "Je li se onesvijestio u tanjur s bolonjezom?", "Pacino se priprema za ulogu Trumpa?", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

S njim je i ovaj put bila 53 godine mlađa djevojka Noor Alfallah, od koje se ne odvaja već nekoliko mjeseci.

Prvi put su zajedno viđeni u javnosti u travnju prošle godine i odmah su privukli veliko zanimanje javnosti zbog razlike u godinama.

Poznato je da je Noor je ljubila legendarnog glazbenika i frontmena The Rolling Stonesa Micka Jaggera. Nakon njihova prekida 2017. godine po Hollywoodu su kružile priče i o njezinoj romansi s Clintom Eastwoodom, ali ta informacija nikada nije bila potvrđena.

Pacinov ljubavni život nije nikad urodio brakom, a glumac ima troje djece s različitim ženama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 1 Ana Rucner +25 Ana Rucner - 2 Celebrity Ana Rucner s dečkom opet uživa na Jamajci, a u lepršavoj marami otkrila je i besprijekornu figuru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene