Bajkovita destinacija

Ana Rucner s dečkom opet uživa na Jamajci, a u lepršavoj marami otkrila je i besprijekornu figuru!

Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 1 Ana Rucner Ana Rucner - 2 Ana Rucner i Vlado Kalember Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 8 +19 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner svako malo odlazi na Jamajku sa svojim partnerom Markom Duvnjakom.

Violončelistica Ana Rucner podijelila je niz fotografija u šarenoj marami koja je savršeno naglasila njezinu tamnoputu i zgodnu liniju.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Pozirala je sjedeći na bijeloj ogradi s pogledom na more, a do izražaja su posebno došle njezine zgodne noge. Ispod fotografije na kojoj zamišljeno promatra otkrila je čemu ju je ta država naučila.

"Ako me je Jamajka nečemu naučila, to je da uvijek ostanem nasmijana", stajalo je u opisu, a to je zasigurno i jedan od razloga zašto joj se uvijek vraća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Nakon toga u istom modnom izdanju otkrila je i koji joj je najdraži kutak za meditaciju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Najljepša žena", "Blistaš", "Prekrasna", "U mislima s tobom", "Wow", pisali su obožavatelji.

Inače, za Aninu vezu s Markom doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner iza sebe ima brak s glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 +20 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Celebrity Slavna ljepotica dala naslutiti da joj se dogodilo ono što su svi predviđali: "Ako je i ona, mi ostali stvarno nemamo nade"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene